28
Ma, Iun
30 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nou rezultat de excepție reușit de un boxeur turdean.

La mai puțin de două săptămâni de la câștigarea medalia de aur și a trofeului Cupa României la box pentru seniori sub 22 de ani, Alin Crișan a cucerit medalia de bronz la prestigioasa competiție pugilistică internațională, Centura de Aur, desfășurată la Târgu Mureș, în perioada 4-9 aprilie.

Unul dintre cei mai disciplinați și serioși boxeuri turdeni din ultimii ani, Alin Crișan a dovedit că este capabil de sacrificii și suferințe pentru obținerea performanței în box.

Inimosul său antrenor, Florin Bordi, dezvăluie, după cele două performanțe frumoase obținute de sportivul său în mai puțin de două săptămâni că acesta trebuia să se opereze de hernie inghinală dar a amânat operația pentru a putea participa la aceste competiții.

Performanțele lui Alin Crișan sunt cu atât mai lăudabile cu cât  se pregătește pentru bacalaureat, fiind elev în clasa a 12-a.

Trebuie să precizăm că Alin Crișan a legat trei turnee de la care s-a întors cu medalie, în total una de aur și două de bronz, în afara celor menționate anterior acesta reușind în luna februarie medalia de bronz la Campionatul național de seniori sub 22 de ani, desfășurat la Brașov.

Antrenorul de box turdean, Florin Bordi, concluzionează, cităm: „Alin Crișan este un sportiv exemplar. Cu toate greutățile pe care le are, chiar dacă  are probleme de sănătate, a reușit să obțină trei medalii importante. O astfel de performanță nu a mai fost la Turda, la seniori, în box.

Am cerut ajutor financiar prin donație sau sponsorizare, dar suntem luați în râs, văzuți ca pleava societății... În ciuda acestora. avem performanță și de data aceasta, am cucerit medalia de bronz la Centura de aur! Am cerut ajutor pentru un sportiv care a reprezentat România, eu le mulțumesc celor care ne-au dat o mână de ajutor dar și celor care nu ne bagă în seamă. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a ținut să transmită antrenorul turdean de box, Florin Bordi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh