28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pugilistul turdean, Antonio Socaci, a cucerit medalia de argint la Cupa României pentru tineret, desfășurată în perioada 17-22 mai la Tg. Jiu (județul Gorj). 

Sportivul antrenat de inimosul Florin Bordi are 18 ani și a boxat la categoria de 48 kg. Antonio Szakacs a câștigat anul trecut Centura Transilvaniei la categoria juniori, 46 de kg.

La competiția de la Târgu Jiu, antrenorul Florin Bordi a mai participat cu un debutant, Mihai Călbează, la categoria 60 de kg.

Viitoarea competiție la care pugiliștii turdeni vor participa este Cupa României la Box pentru juniori care se va desfășura la Brăila, în perioada 31 mai – 6 iunie 2022.

În pofida rezultatelor bune pe care le obține an de an la competiții de nivel național și chiar european, antrenorul Florin Bordi întâmpină dificultăți în găsirea unuia sau mai multor sponsori care să îi ajute pe tinerii sportivi pregătiți de inimosul antrenor turdean.

Cei care doriți să o faceți, puteți sprijini munca acestora, contactându-l pe antrenorul turdean la numărul de telefon 0758 946 065.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh