29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Felicitări elevelor ioanopriseniste pentru MENȚIUNEA obținută în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar!
Ambiția, determinarea, munca, perseverența și spiritul de echipa au condus spre reușită lor la această competiție, desfășurată la Craiova, în perioada 26-29 mai.
        Calificate la etapa națională,  elevele noastre, coordonate de doamna profesoara Ioana Macavei, au demonstrat că pot fi fruntașe în calificări și au obținut un rezultat excelent în etapa finală.
        Echipa scolii este alcătuită din: Cioban Alina Maria, Coman Nicole Alexia, Demeter Diana Maria, Sălăjean Nerea Alexandra, Urdă Teodora Anamaria, Trif Ariana Maria, Luca-Deac Larisa Georgiana, Soporan Daria Iulia, Pop Diana Andreea și Pap Blanca Maria.
        Această competiție națională a fost un prilej pentru echipa noastră de a demonstra că voleiul este o cale spre succes și performanță. 
        Multumim pe aceasta cale domnului primar Cristian Matei pentru implicarea, susținerea și promovarea echipei, SC Nello Construct pentru sprijinul acordat, pe tot parcursul competițiilor.
        Felicitări elevelor și doamnei profesoare pentru rezultatele obținute!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh