25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Medalie de bronz pentru pugilistul turdean Darius Emanuel Mărginean la Cupa României pentru Juniori. Aflat la prima participare la o competiție de asemenea anvergură, sportivul pregătit de inimosul Florin Bordi, s-a comportat foarte bine la evenimentul sportiv desfășurat la Brăila, în perioada 1-5 iunie.

Darius Emanuel Mărginean are 15 ani și a boxat la categoria 80 kg, unde doar lipsa de experiență l-a împiedicat să urce mai sus, susține antrenorul său.

„Cu siguranță o să mai auziți de el!  Nu prea are experiență dar este cuminte, serios, muncitor.  Este și chipeș, fotomodel la Cătălin Botezatu! (râde!)  Deşi practică boxul doar de un an, având trei meciuri la activ, a reuşit să câştige medalia de bronz, o realizare deosebită”, își laudă antrenorul turdean.

„Iată că facem ce facem și ne menținem printre primii, an de an pe podium, la fiecare ediție. Doar în acest an, sportivii mei au obținut 5 medalii importante: Crişan Alin - medalie de bronz la U 22, categoria 57 de kg, medalie de aur la Cupa României seniori, bronz la Centura de aur, iar  Szakacs Antonio medalie de argint la Cupa României de tineret, categoria 48 kg și acum Darius Emanuel Mărginean, bronz la Cupa României juniori! Vreau să mulțumesc celor care mi-au întins o mana de ajutor, material și moral, în special doamnei Gianina Matei!”, ne-a declarat antrenorul boxeurilor turdeni care afirmă că sportivii săi nu intră în vacanță, doritorii să învețe tainele pugilismului fiind așteptați cu brațele deschise la sala de box de la Școala Gimnazială Gheorghe Barițiu, unde se formează și șlefuiesc caractere, prin ordine și disciplină și, în primul rând, seriozitate și muncă, sub îndrumarea unui antrenor experimentat.

Următoarea competiție pentru boxeurii pregătiți de Florin Bordi începe peste circa o săptămână, la Cluj-Napoca, unde se va desfășura turneul internațional de box Ring Napoca, în perioada 15-16 iunie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh