19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Finalul săptămânii  trecute a programat tradiționalul turneu internațional „CUPA POLI” care în acest an poartă numele „CUPA POLI 75”, la aniversarea a trei sferturi de veac de la înființarea secției de handbal de la Politehnica Timișoara.

Handbaliștii turdeni au pierdut prima partidă  în fața dublei câștigătoare a  Cupei Campionilor Europeni, actuala EHF Champions League METALOPLASTIKA SABAC. Meciul cu prima divizionară sârbă s-a terminat cu scorul de 28-30 după ce, la pauză, tabela de marcaj arăta 11-13.

Pentru Potaissa Turda au marcat: Groff, 5oluri, Teodor Pințoiu, 4, Koblos și Pop, câte 3, Ghivil, Lazăr, Rusu, Talas  și Totoi, câte două, iar Pavel, George Pințoiu  și Vojvodic câte o reușită.

Cu 7 absențe în lot (Popescu, Thalmaier, Dumitriu - chemați la echipa națională și cu Ghiță, Cîntec, Dragas și Szoke - accidentați), „magnificii” au jucat finala mică pe care au câștigat-o, în compania prim-divizionarei nord-macedonene RK Skopje 2020.

Meciul AHC POTAISSA TURDA - RK SKOPJE  a fost câștigat de turdeni la zece goluri diferență, 38-28 la pauză 18-14.

 De la Potaissa au marcat Talas, 6, George Pințoiu, Pop  și  Vojvodic, câte 5, Ghivil și Groff , câte 4, Rusu și Pavel, câte 3,  Teodor Pințoiu, două, iar Totoi, o reușită.

Partida cu nord macedonenii a fost ultimul amical al verii, pentru Potaissa urmează primul meci oficial din acest sezon, miercuri, de la ora 18:00, împotriva organizatoarei turneului de la care tocmai s-a întors: SCM Politehnica Timișoara.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh