26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copiii de la echipele de fotbal ale ACS Sticla Arieșul Turda au început cu aplomb antrenamentele din acest nou an.

Am pornit la drum în noul an cu multă voie bună, în număr mare la toate grupele de copii și juniori, cu speranțe și gânduri bune pentru un 2023 plin cu lucruri și fapte bune!”, consemnează cei care se ocupă de pregătirea celor 8 grupe de copii.

Grupele Under 7, 9, 11,  12, 13, 15 dar și grupa începători, cu copii născuți în perioada 2008-2010 au început antrenamentele în mai multe locații, anunțate de antrenori pe pagina oficială de Facebook a ACS Sticla Arieșul Turda, fie că este vorba de Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan”, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” sau stadionul municipal.

Printre acestea ființează și nou formata grupă de începătoare la fotbal feminin , 6-12 ani, antrenată de Ioana Domnica.

„Nu trebuie să uităm să punem accent pe întregul aspect de formare a viitorilor fotbaliști, lucru care ne obligă să fim din ce în ce mai buni! Fotbaliști, antrenori, staff administrativ, părinți și bunici cu toții suntem Sticla Arieșul Turda și avem obligația să ne facem auziți, văzuți, împreună să devenim mai puternici! Haideți să reaprindem flacăra pentru fotbalul turdean!!!, sună îndemnul vibrant al antrenorilor clubului care au li un mesaj amuzant pentru micuții lor elevi: Vă așteptăm cu voie bună și programe adaptate să scoatem sărmăluțele și prăjiturile consumate în vacanță!!!”.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh