29
Vi, Sep
25 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa turdeană de handbal Potaissa Turda pierde, din nou, o poziție în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, în urma rezultatului de egalitate înregistrat în deplasare, la Buzău.

Contând pentru etapa cu numărul 25, partida s-a terminat la egalitate, ACS HC BUZĂU 2012 - AHC POTAISSA TURDA 30-30 după ce, la pauză, gazdele conduceau cu 17-13

Pentru formația turdeană au marcat: Ghiță (9 goluri), Szoke (5 reușite), Pavel, Ghivil, Pop și Vojvodic (câte 3), Dumitriu (2), iar Pințoiu și Thalmaier (și-au trecut în cont câte o reușită.

În urma acestei partide, Potaissa Turda revine pe poziția a 7-a a clasamentului, la egalitate de puncte, 43, cu CSM București, însă formația din capitală are 16 goluri mai multe înscrise decât „Magnificii”. Oricum, bucureștenii finanțați de la bugetul capitalei au o etapă mai puțin disputată, cu campioana Dinamo, partida dintre cele două fiind programată să se joace pe 3 mai.

Pe locul 8 se situează CSU din Suceava, care a re 16 puncte mai puțin decât Potaissa.

Turdenii aduc în etapa viitoare, ultima din această ediție a campionatului, chiar campioana Dinamo, care a câștigat și titlul de anul acesta, matematic, încă din urmă cu câteva etape și care are în acest moment 14 puncte mai multe, acumulate, față de echipa de pe locul secund, Minaur Baia Mare.

Partida Potaissa Turda-Dinamo București se va desfășura sâmbătă, 6 mai, la o oră care nu a fost, încă, anunțată de Federația Română de handbal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh