19
Mie, Iun
5 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportiva turdeană Maria Simina Morar a mai cucerit 5 medalii de aur, într-o competiție de nivel european.

Maria a participat, împreună cu colegii și antrenorii săi, din delegația României, la Belgrad, în Serbia, la European School Combat Games, o competiție organizată în perioada 29 mai - 3 iunie 2023, sub egida Federației Europene Sportului Școlar și Universitar (European School Sport Federation) în parteneriat cu primăria orașului Belgrad.

Au participat peste 3000 de elevi înscriși în anul școlar 2022-2023, clasele 0-XII, care practica judo, lupte, karate stilurile Fudokan, Shotokan, GojuRyu, ShitoRyu și WadoRyu indiferent de federația la care sunt legitimați, sambo, taekwondo, karate Kyokushinkay.

Delegația României a fost formată din 300 de sportivi, care s-au întrec cu ceilalți elevi sportivi participanți din Europa pentru un loc pe podium!

Delegatia Federatiei Romane de Karate W.U.K.F. din care face parte și turdeanca noastră, Maria Morar, s-a întors cu multe medalii de la Belgrad.

Maria Morar a reușit să cucerească cinci locuri întâi și tot atâtea medalii de aur la kata individual, kata echipe, kumite sanbon, kumite ippon și kumite echipe. Ea face parte din lotul CS Politehnica Cluj și este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko și sensei Jozsef Drocsa!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh