27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deși activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost reluată doar în urmă cu două săptămâni, deja sportivii au fost prezenți la câteva evenimente, pe care le-au trecut cu bine.

- În 23 septembrie la Arad a avut loc Concursul Național  Cupa Ballroom - Ed. a XIII - a. La competiție au participat aproximativ 350 de sportivi din țară, unde Turda a fost prezentă cu 8 sportivi, care au obținut 10 medalii, iar în corpul de oficiali a fost prezentă în calitate de arbitru, DIANA MIRON, antrenoarea clubului de dans sportiv turdean.

Rezultate :

SELEGEAN LUCAS - CORDEA ANDREEA

- LOCUL 2 , Pre 2D, 12-15 ani
- LOCUL 2 , Pre 3D, 12-15 ani


GRIM KEVIN - POPA DENISA

 - LOCUL 3 , Deb 10-11 ani, VL
 - LOCUL 4 , Deb. 10-11 ani, Cha


BRUMAR KARINA - LOCUL 5, SF 1D,12-15 ani


DRĂGAN ALESSIA - LOCUL 7 , SF 1D, 12-15 ani


BRUMAR BOGDAN - DRĂGAN ADELA - LOCUL 12, debut la cls. Hobby 12-13 ani

- Ceilalți sportivi au fost prezenți la AGROFEST cu un program artistic care a cuprins dansuri standard, latino americane, dar și un scurt show care a fost premiat în cadrul concursului de talente STAR.

Sportivii participanți la cele două evenimente : SIMONCA ANDREI , MICLEA ANTONIA, GHERMAN CĂTĂLIN, ONEȚ OANA, SIMONCA FLORIAN, ȘUTEU SANDRA, MUREȘAN DARIUS, SIMINA ANDRADA, CRISTEA DRAGOȘ, NATALIA ȘIMON, GĂDĂLEAN EDAN, CRIȘAN ALESSIA, TEREACĂ PATRICK, SELEGEAN SILVIA și POP ALEXIA, cea care alături de părinții sportivilor s-a ocupat de sportivi în lipsa antrenorilor.

- ALIN MIRON a fost invitat în calitate de scrutineer la INTERNATIONAL OPEN LONDRA, el fiind unul din reprezentanții României la această competiție.


Felicitări tuturor ! Mulțumim părinților pentru susținere !

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh