20
Sam, Iul
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Sâmbătă ne vedem la sală!!”, este apelul magnificilor turdeni către susținătorii lor, pentru că în acest sfârșit de săptămână handbaliștii turdeni își propun să mai adauge trei puncte la zestrea clădită, pas cu pas, în clasament.

Oportunitatea este dată de partida de acasă, AHC Potaissa Turda - ACS HC Buzău 2012, meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Biletele se pot achiziționa, în ziua meciului, cu o oră înainte de începerea disputei chiar de la sala „Gheorghe Barițiu”.

Dealtfel acesta este locul de desfășurare a partidei magnificilor, contra formației buzoiene, care, aflată pe poziția a șasea, suflă în ceafa handbaliștilor turdeni, de care o desparte doar un punct în clasament.

Turdenii ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Zimbrilor, după ce, etapa trecută, a suferit o înfrângere, dealtfel așteptată de cunoscători, pe terenul campioanei Dinamo București, cu scorul de 43-34 (23-16).

Meciul contra ACS HC Buzău 2012 va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 17:30, pe parchetul sălii „Gheorghe Barițiu” din Turda, partida fiind transmisă în direct pe postul ProArena.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh