21
Ma, Mai
9 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Susținătorii formației turdene scontează o victorie în penultima etapă a turului de campionat, când Potaissa primește vizita celor de la CSA Steaua București, formație aflată în urma magnificilor în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, militarii ocupând locul 10 cu doar 11 puncte obținute în clasament.

Potaissa- Steaua se va juca la Turda miercuri, 6 decembrie, de la ora 17 : 30 si va fi transmisă în direct la TV de Pro Arena.

Cu toate că au obținut victoria scontată weekendul trecut, handbaliștii turdeni nu au reușit să urce în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, nici după consumarea celei de-a 12-a etape.

Ar putea-o face, însă, dacă vor bate Steaua București, o echipă care pare mult mai slabă decât sezonul trecut, caz în care magnificii ar urca pe locul 5 și s-ar apropia de CSM București.

Echipele de pe podium au reușit, din păcate, să pună un interval susbstanțial de puncte față de urmăritoare, însă nimic nu este deja jucat. Înaintea jocului cu Steaua contând pentru etapa cu numărul 13,  AHC POTAISSA TURDA se află cea de-a 6-a poziție a clasamentului, cu 20 de puncte, totalizând 6 victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Așadar susținătorii turdenilor sunt așteptați cu mic, cu mare, la Sala de Sport „Gheorghe Barițiu” din Turda, mâine, 6 decembrie, de la ora 17 : 30.

Cei care nu pot ajunge la sală pot urmări Potaissa -Steaua în transmisiune directă pe Pro Arena.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh