30
Ma, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Aproape 700 de copii au participat în acest weekend la cel mai important turneu amical rezervat grupelor de minihandbal și babyhandbal. 
? Președintele clubului nostru, Flaviu Sâsâeac, a făcut un scurt rezumat al acestor zile:
? „Un festival handbalistic cu o atmosfera superba, in care copii, antrenori, parinti si spectatori au pus la comun cele mai sincere si frumoase ganduri pentru handbal si au contribuit in egala masura la un weekend minunat, plin de zambete si miscare. Turda a devenit un centru handbalistic important, iar sustinerea in municipiul nostru a acestui minunat sport, oferita in mod continuu de autoritatea locala reprezentata de dl primar Matei Cristian, aduce rezultate dintre cele mai frumoase, inca de la nivelul celor mai mici sportivi. Ca si presedinte al clubului, dar si ca si simplu spectator la acest festival, ii multumesc in mod special colegului meu, Oroian Aurel, un om cu un suflet deosebit, dedicat in totalitate handbalului si in mod special celor mai tineri practicanti, pentru intreaga organizare a acestui superb eveniment! Suntem extrem de mandri sa avem un OM ca tine in clubul nostru!
Multumim Primariei si Consiliului Local Turda pentru conditiile create pentru performanta in municipiul nostru! Multumim sponsorilor din domeniul privat care au fost si sunt alaturi de noi! Totodata multumirile mele se indreapta catre directorul Scolii Generale „Teodor Murasanu”, dna. Gianina Matei, care ne-a sprijinit, ca de fiecare data in organizarea intregii actiuni! Multumim trupei de majorete condusa de Dana si Ionut Stef, care a contribuit la partea estetica a turneului! Multumim voluntarilor, parinti si copii, care si-au adus aportul in fiecare moment al festivalului! Si bineinteles, multumim tuturor echipelor participante care au venit in numar atat de mare sa ne bucuram impreuna de handbal, un weekend intreg!
 
AHC Potaissa Turda
 
SURSA FOTO: ACTION FOTO 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh