29
Lun, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Festivitatea de premiere a sportivilor turdeni, desfășurată la inaugurarea Turda Arena a fost privată de prezența tocmai a celei mai titrate sportive din oraș.

Și aceasta pentru că Maria Simina Morar era angrenată într-o competiție de nivel internațional, în nordul Europei.

La Norway Open 2024, WUKF Romania a fost reprezentată de sportivii cluburilor Politehnica Cluj si Ippon Medias, insotiti de arbitrii, Nicolae Craciun si Dorel Suciu.

Pentru prima data in Norvegia, alături de sportivi din alte 10 țări, sportivii români au obținut rezultate exceționale.

Componentă a C.S. Politehnica Cluj, sportiva tudeană, Maria Simina Morar, antrenată de sensei Liviu Adrian Crisan , Jozsef Drocsa și Alex Mic nu a dezamăgit nici de această dată!

Ba dimpotrivă, Maria a cucerit nu mai puțin de cinci medalii de aur, la tot atâtea categorii din concurs: kata individual, kata perechi, kumite individual, kumite team rotativ și kumite team sanbon.

O performanță specială pentru sportiva turdeană, în care a demonstrat, încă o dată, că munca și pasiunea sunt atuurile sale!

Turdenii speră să o vadă evoluând, cât mai curând, și în noua Sală Polivalentă de la Turda în cadrul unei competiții de cât mai mare anvergură!

 

Sursa foto: Federatia Romana de Karate WUKF 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh