02
Joi, Mai
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Lacurile de la Tureni, aparținând Asociației Pescarilor și Vânătorilor „Potaissa” Turda, au fost populate ieri, din nou, cu pește. Pe o vreme închisă, sub nori amenințători, o echipă a asociației a așteptatThumbnail imagesosirea transportului cu exemplare de pește, dintr-o singură specie, comandat la o fermă specializată aflată la circa 200 km distanță. Camionul dotat cu bazin și instalație de oxigenare a apei a ajuns la timp, fără ca vreun exemplar din peștele transportat să aibă de suferit.

Directorul Asociației Pescarilor și Vânătorilor „Potaissa” Turda, Bogdan Popârțac, ne-a declarat că lacurile Tureni 1 și Tureni 2 au fost populate cu 700 și, respectiv, 300 de kg pește din specia crap. „În ciuda dificultăților întâmpinate, ne bucurăm că am reușit să ne ținem de cuvânt în legătură cu popularea de crap. O să facem tot posibilul  și în 

Thumbnail imagecontinuare să ne aflăm cât mai aproape de preferințele și nevoile pescarilor, astfel ca aceste două lacuri să devină două dintre bălțile lor preferate de pescuit. Avem aici nu numai crap ci și alte specii de pește. După cum știți aici s-a mai efectuat o populare, în primăvară, cu peste o mie de kilograme de pește din specia caras și alte 200 de kilograme din specia novac, sânger și fitofag. Vreau să știe toți pescarii că, împreună cu ei, putem face așa încât ei să fie mulțumiți, iar partidele lor de pescuit de peThumbnail imagelacurile asociației să devină de neuitat”, a afirmat Bogdan Popârțac, directorul AVPS „Potaissa” Turda.

Pescuitul pe cele două lacuri va fi închis doar sâmbătă, 23 iulie 2016, urmând ca începând de duminică, bălțile să fie deschise tuturor iubitorilor de pescuit și liniște, mai ales că, prin grija membrilor asociației, drumul de  acces la lacuri a fost pietruit în întregime și a fost amenajată și o parcare pentru autoturismele pescarilor.

Thumbnail imageAvând în vedere că „balta are pește”, nu ne mai  rămâne de făcut decât să urăm „fir întins” celor care vor merge la lacurile de la Tureni ale AVPS „Potaissa” Turda!

 Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh