17
Lun, Iun
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În data de 25 iunie 2011 a avut loc la Sibiu ultimul act al Campionatului Naţional din acest an: proba pe echipe. La startul acestui campionat s-au aliniat un număr de 109 echipe de la 14 cluburi din ţară. Clubul Samurai Turda s-a deplasat cu un lot format din 25 de sportivi care au reuşit să adune un număr de 30 de medalii: 9 medalii de aur şi tot atâtea titluri de campioni naţionali, 12 medalii de argint şi totodată titluri de vicecampioni naţionali şi nouă locuri 3.

La finele acestei competiţii clubul turdean s-a clasat pe locul 5 în ierarhia cluburilor. Pe ansamblul celor trei etape de campionat Naţional care s-au desfăşurat anul acesta Clubul Samurai Turda a reuşit să aducă la Turda un total de:
• 15 CAMPIONI NAŢIONALI
• 15 VICECAMPIONI NAŢIONALI
• 12 LOCURI III LA CAMPIONATUL NAŢIONAL.
Antrenorul Clubului Samurai Turda Paul Căţănaş îi felicită pe sportivi pentru rezultatele excepţionale obţinute şi are gânduri mari pentru Campionatul European care va avea loc în Ungaria în luna august.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh