24
Mie, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa turdeană de handbal Potaissa se va afla sâmbătă începând cu ora 13, la prima experiență oficială în liga națională de handbal, în deplasarea de la Călărași cu Dinamo, echipă mutată pe ultima linie dreaptă de la Brașov. Turdenii pot profita de această situație, pentru a obține un rezultat pozitiv pe malul Dunării.

Cu această ocazie redacția sport a publicației online www. turdainfo.ro le urează un drum cât mai lung pe prima scenă a handbalului masculin. Prima etapă a sezonului 2011 – 2012, a debutat miercuri cu jocul dintre HCM Constanța – CSM Satu Mare, în care jucătorii de la malul mării s-au impus cu scorul de 38-23 la pauză 18-10. Etapa continuă vineri de la ora 17 cu jocul dintre CS Caraș Severin – CSM București, iar sâmbătă de la ora 11, CSU Bucovina Suceava întâlnește pe ,,U,, Transilvania Cluj, de la ora 13, Dinamo Călărași – Potaissa Turda (DIGI TV). Cu începere de la ora 17.30, Poli Municipal Timișoara primește vizita nou promovatei CSM Ploiești, iar de la ora 18, HC Odorhei v-a avea ca adversară pe Steaua București. În ultimul joc al primei etape care se va disputa duminică de la ora 12.30, Știința Dedeman Bacău, dispută jocul împotriva celor de la Energia Pandurii Târgu Jiu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh