29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În perioada 5-9.10.2011 s-a desfăşurat în Ungaria a doua ediţie a Campionatului European de copii, cadeţi şi juniori unde au participat un număr record de participanţi 1385 din întreaga Europă. Clubul Samurai Turda a deplast un lo format din 12 sportivi : Apahidean Loriana, Lazăr Ariana, Chiorean Alexandru, Dragoş Eduard, Urcan Diana,

Bărbat Bianca, Căcaină Vanessa, Dragoste Andra, Spălnăcan Alexandra, Chiorean Alexnadra, Lupeanu Alisa, Rotaru Thumbnail imageCosmin. Clubul nostru a reuşit să aducă la Turda doi vicecampioni europeni prin Chiorean Alexandru la kata 9-10 ani şi Urcan Diana la kata 11-12 ani şi 5 locuri 3 prin: Rotaru Cosmin kata 13-14 ani, Bărbat Bianca kata 13-14 ani, Chiorean Alexandra la kata echipe 15-17 ani, Băerbat Bianca kata echipe 15-17 ani, Lupeanu Alisa kata echipe 15-17 ani. Antrenorul clubului Samurai Turda a declarat că acest campionat european de copii a fost mai puternic decât Campionatul Mondial. „A fost cel mai purtenic campionat de copii din istoria Federaţiei WUKF atât prin numărul de participanţii cât şi prin nivelul foarte ridicat de valoare a fiecărei lot participant. Aş vrea să-i felicit pe toţi sportivi clubului Samurai care au participat la acest campionat şi să-i felicit pe cei care au urcat pe podium. Majoritatea copii din lotul nostru care au participat la acest campionat au fost pentru prima data la un campionat de asemenea avengură şi de aceea aş vrea să-i felicit pentru rezultatele obţinute. Aş vrea să se ştie că acest lot este la început de drum şi eu am mare încredere în ei.

Această deplasare nu ar fi putut fi efectuată fără ajutorul Primăriei Municipiului Turda Consiliului Local Turda, aş vrea să-i mulţumim în mod special domnulu primar Tudor Ştefănie, domnului viceprimar Mircea Irimie care de fiecare dată au avut încredere în noi şi au fost alături de noi de fiecare dată când am avut nevoie de ajutorul lor. Toate rezultatele clubului Samurai Turda din acest an se datorează încrederii şi ajutorul acordat de domnul primar Tudor Ştefănie şi domnului viceprimar Mircea Irimie care au fost alături de noi. Am vrea să le mulţumim din suflet Ddomnului director Alexandru Săbău de la Compania de Apa Arieş şi domnului director Gheorghe Magda de la ACSA, pentru că fără ajutorul lor deplasarea noastră la acest campionat era imposibilă aceste rezultate se datorează sacrificilor financiare făcute de aceşti aoameni minunaţi care au avut încredere în noi şi au fost alături de noi. Vă mulţumim din suflet încă o dată tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare a clubului nostru. "

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh