25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii s-a alăturat fenomenului Tenis 10, urmând să colaboreze cu iniţiatorii acestui proiect şi să organizeze în 2012, două competiţii de acest gen, la nivelele roşu, portocaliu şi verde. Datele convenite pentru organizarea acestora sunt 22 iulie şi 23 septembrie.

Fenomenul Tenis10 a luat naştere pentru a oferi copiilor posibilităţi mai multe de exprimare a calităţilor lor ţinând cont de diferenţele de ordin fizic, evidente între copii de sub 7 ani şi cei de 10, care până acum ar fi putut juca doar la aceeaşi categorie. Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a introdus o serie de recomandări, care au la bază un cod al culorilor, corespunzător mai multor niveluri de joc. Ţinând cont de vârstă şi de abilităţile fiecăruia, pentru fiecare nivel există mingi mai grele sau mai uşoare, rachete mai lungi sau mai scurte şi terenuri de joc mai mici sau mai mari.

 

BCR Tenis Partener este comunitatea tuturor amatorilor de tenis

Mai mult, tot anul acesta, o altă premieră va avea loc la Câmpia Turzii şi anume organizarea unor turnee BCR Tenis Partener, destinate atât sportivilor aflaţi încă în activitate cât şi amatorilor sportului alb, nivelurile de dificultate fiind pe măsura tuturor persoanelor doritoare să participe. Acestea vor avea loc în perioadele:13 – 15 iulie şi 28 – 30 septembrie.


Dacă, în 2009, BCR Tenis Partener a pornit ca singurul circuit de tenis din România dedicat amatorilor, în cei doi ani de derulare a reuşit să treacă dincolo de graniţele tenisului, schimbând stilul de viaţă al unor oameni obişnuiţi care, manifestându-şi activ pasiunea, s-au descoperit pe ei înşişi. Jucătorilor din toate colţurile ţării li s-a dat şansa afirmării, li s-a oferit ringul pe care să lupte pentru victorie, pentru a dovedi că sunt cei mai buni. Pentru mulţi dintre ei, visele din copilărie au fost readuse la viaţă.

Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii oferă cursuri de iniţiere în tenis pentru toţi copiii care doresc să practice în viitor acest sport şi, deasemenea, poate furniza informaţii suplimentare despre competiţiile menţionate mai sus.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh