20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

matei-cordosIn calitate de lider al PSDTurda, tin sa le multumesc tuturor alegatorilor pentru increderea acordata prin voturile lor, care s-au indreptatin numar mare catre Uniunea Social Democrata. Astfel,dupa multi ani de dominatie “portocalie”, Turda si intreg judetul Cluj au redevenit centre ale social democratiei romanesti si europene,multumita cetatenilor care au considerat ca USD reprezinta sansa pentru o Romanie moderna si performanta, mandra de statutul sau in Europa.

Acest vot masiv pro USD ne oblige mai mult ca oricand sa muncim in folosul comunitatii, incercand sa transformam Turda intr-un oras European, unde fiecare cetatean sa aiba sansa unei vieti decente si demne.

Totodata, doresc sa imi exprim recunostinta fata de colegii de partid,respective fata de colegii de alianta pentru munca depusa in aceasta campanie,fara de care aceste rezultate nu ar fi fost posibile,rugandu-i  insa sa pastreze in continuare aceea si conduit si seriozitate ca si pana acum , pentru a putea realize impreuna toate obiectivele pe care ni le-am propus, conferind stabilitate miscarii social democrate din urbea noastra.

Nu in ultimul rand,doresc sa le multumesc pentru prezenta la vot si cetatenilor care au avut alte optiuni politice decat USD, deoarece democratia consta in exercitarea drepturilor, iar dreptul la vot, dreptul de a alege,  este un drept“sfant” pentru care multi dintre  stramosii nostri s-au jertfit, astfel incat azi fiecare cetatean sa poata participa la construirea viitorului tarii prin votul sau liber si democratic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh