28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

matei-dir-caaViata politica turdeana, in ultima perioada,  a fost macinata de diverse lupte si scandaluri politice menite sa umbreasca realizarile certe ale companiilor la  al caror management am subscris si l-am sustinut. Doresc sa evidentiez faptul ca atat Compania de Apa Aries cat si Salina Turda reprezinta, prin succesele lor, o mandrie pentru fiecare locuitor din zona.

Astfel, Compania de Apa Aries se afla intre primii cinci operatori din tara in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene aferente bugetului Uniunii Europene 2014-2020 iar “pasul I” este finalizat in proportie de 99,8%.

Salina Turda a devenit un vector de atractie international pentru turismul romanesc – in ultimele luni nenumarate articole si reportaje ale presei nationale si internationale clasificand Salina Turda drept o “bijuterie subterana”, patrimoniu al intregii umanitati. Activitatile sustinute de marketing au dus la inregistrarea unui flux record de vizitatori (peste 10.000 in 1 si 2 mai 2014).

Domeniul Public Turda a devenit dintr-o societate sortita pieirii, un factor de stabilitate in zona si un instrument in slujba comunitatii locale, prin care cetatenii vor avea sansa in sfarsit sa beneficieze de o infrastructura civilizata.

Sunt dispus in orice moment sa probez cu documente orice afirmatie facuta, voi lupta permanent pentru ca aceste societati sa pastreze un management performant si nu voi accepta niciodata sa fiu denigrat.

In contextul pleiadei de comunicate si conferinte de presa apartinandu-i domnului Primar Tudor Stefanie prin care sunt acuzat ca as orchestra diverse atacuri impotriva Domniei sale, ma vad obligat sa iau  pozitie si sa dezmint ferm orice fel de implicare in actiuni cu tenta calomniatoare. Intreaga cariera mi-am construit-o tinand cont de deontologia profesionala si de bunul simt specific neamului romanesc; am fost implicat direct si indirect in nenumarate campanii electorale si am demonstrat ca inclusiv in relatia cu adversarii politici, in orice context, am pastrat o conduita demna si decenta fara a apela la subterfugii si tactici politice suburbane. Dupa cum bine se stie, nu imi sta in caracter, sub nici o forma, sa fac atacuri la persoana, de aceea, nici acum si nici in viitor nu voi agrea si  tolera un astfel de comportament.

Atat eu cat si Domnul Primar constientizam  faptul ca in democratie cetatenii au dreptul sa se manifeste, sa protesteze si sa lupte pentru ceea ce considera just, respectand desigur limitele legii.  In ciuda acestor atacuri defaimatoare la adresa mea, imi reafirm, impreuna cu echipa, disponibilitatea pentru un dialog politic constructiv, civilizat si deschis cu orice formatiune politica dispusa sa lucreze pentru binele comunitatii, asa cum dealtfel am facut si pana acum.

 

Cristian Octavian Matei

Presedinte PSD Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh