18
Joi, Apr
16 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 consilieri-caaConsiliul Local Turda a aprobat cofinanțarea de la bugetul local, cu 1 % din valoarea totală eligibilă, a asistenței tehnice aferente unui nou proiect de dezvoltare a Companiei de Apă Arieș. Este vorba de un proiect de asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii în perioada 2014-2020.

Aleșii locali au aprobat contribuția proprie a municipiului Turda, în sumă de 35 349.03 euro, fără TVA, care reprezintă cheltuielile eligibile ce vor fi realizate în cadrul proiectului de asistență tehnică. În cuprinsul Hotărârii Consiliului Local adoptată referitor la acest subiect se menționează că ”suma precizată mai sus va fi prevăzută în bugetul propriu al municipiului, eșalonat, pe durata de implementare a proiectului, după semnarea contractului de finanțare de către beneficiar.


Chiar în aceste Zile ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, a trimis Companiei de Apă Arieș o adresă prin care se solicita Companiei de Apă Arieș să demareze procedura de achiziție publică pentru contractarea serviciului de asistență tehnică, înainte de aprobarea cererii de finanțare. În acest sens, Compania de Apă Arieș va depune un proiect de ”Asistență tehnică de pregătire a proiectului regional de investiții în infrastructura apei și a apei uzate în regiunea Turda - Câmpia Turzii, aferent perioadei 2014-2020. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 3.534.903 euro iar contribuția locală estimată a municipiului Turda a rezultat ca fiind 35.349.03 euro, iar aprobarea acestei contribuții de la bugetul local a constituit și constituie o exprimare a autorității locale de susținere a promovării etapei a doua din proiectul de reabilitare sisteme de apă și apă uzată în regiune.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh