20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

matei-cristian-1Situațiile anormale din Consiliul Local Turda continuă. Cel mai critic consilier local nu este, cum v-ați fi așteptat, din opoziția PD-L – UDMR, ba dimpotrivă: este chiar liderul USL, Cristian Matei. Acesta a fost, din nou, destul de vehement când a criticat un serviciu din subordinea Primăriei Turda.

După ce a luat la rând Evidența Populației, Poliția Comunitară etc., în ședința ordinară a Consiliului Local aferentă lunii mai președintele PSD Turda a acuzat Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Imobiliar de nereguli în desfășurarea activității. ”În primul rând s-a făcut o lucrare de dezmembrare a acelor containere de pe strada Teclu. Procedura de desfășurare a presupusei licitații nu este în regulă, s-a făcut o lucrare de 15000 euro și eu consider că la această lucrare este normal sa își aducă aportul societatea la care noi suntem acționari unici adică Domeniul Public Turda. Atâta timp cât avem unitatea, avem utilaje, avem tot ce trebuie, eu m-am interesat puțin de procedură și a fost cam ”trasă de păr”, în sensul că oferta a fost făcută cu câteva ore înainte, solicitarea de ofertă pe email, fără atașament. Am sesizat lipsa atașamentului, iar după orele de program a sosit și atașamentul, iar a doua zi dimineața s-au prezentat  două firme. Lucrarea a fost adjudecată de o firmă privată, n-are importanță care este, important este ca în asemenea situații cred că important este să lucrăm cu societatea noastră”, a acuzat Matei.

Cristian Matei este cel care a atras atenția de nenumărate ori asupra degradării la care este supus Cinematograful Tineretului, fără să apară vreun rezultat. Tocmai de aceea, consilierul local turdean a fost surprins să audă de florari trimiși să vândă pe treptele imobilului în ruină: ”Tot referitor la Serviciul API, am fost sesizat de grupul de florari din Micro III și am văzut și o adresă oficială, cu ștampila API prin care acești florari sunt trimiși să vândă pe treptele Cinema Tineretului. Cum poți să-ti permiți așa ceva, atât timp cât la întreținere, la apă, la renovarea acelui cinematograf te delimitezi total și spui că nu-i al tău, iar spațiul, treptele, acestui cinematograf să le consideri ale tale și să îi trimiți pe oameni undeva unde nu-i al tău?”, a mai sesizat Cristian Matei care a conchis: ”Cred că aceste acțiuni ale serviciului public n-ar trebui să fie totalitare si cred că ar trebui să ajungă în comisii și să vedem si noi motivele pentru care cei care stau de atâția ani acolo astăzi nu mai pot să stea. Este un mediu infect, încă nu s-a salubrizat nimic acolo, este pericol public… Aș dori răspuns și aș dori ca actualul șef sau înlocuitorul să  prezinte pentru luna viitoare răspuns la aceste probleme”, a solicitat liderul USL.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh