28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageDupă ce, în repetate rânduri, am ridicat problema cinematografelor turdene care se transformă, încet-încet, în cele mai insalubre locuri din mijlocul unor zone locuite din Turda, reprezentanții executivului nu au luat nici o atitudine, nu au comunicat nicio măsură menită să vină în întâmpinarea cetățenilor, mai ales a celor care locuiesc sau trec zilnic pe lângă aceste adevărate bombe ecologice.

Iată că, însă, un răspuns tot am primit, iar el vine din sfera Consiliului Local, prin vocea liderului alianței USL, Cristian Matei. ”Știţi foarte bine că în campanie am ridicat problema că acest cinematograf trebuie luat în patrimoniul Turzii, aţi  scris şi dumneavoastră câteva articole în care eu am solicitat executivului să pună pază de la poliţia locală. Am avut o discuţie personală cu domnul primar, nu aş putea afirma că nu se doreşte acest lucru, însă explicaţiile domnului primar au fost că nu există suficient personal în Poliţia Locală ca să facem pază permanentă şi nefiind obiectivul nostru nici nu putem să asigurăm printr-o firmă de pază şi protecţie deoarece nu avem sursa de finanţare pentru acest lucru”, ne-a declarat Cristian Matei.

Liderul USL susține că a apelat și la senatorul de Turda, Alexandru Cordoș, care a dus problema, mai departe, la București, acolo unde ea poate fi rezolvată. ”D-l Cordoş a făcut mai multe interpelări la ministru dar, între timp după cum ştiți, au fost mai multe campanii, a fost un prim guvern a fost o remaniere problemele au fost şi la ministere destul de acute cu priorităţi mult mai importante, bănuiesc, decât a emite o hotărâre de guvern  prin care să preluam cinematograful , dar nu ne dăm bătuţi chiar dacă el se degradează pe zi ce trece. Acum, după ce încheiem ciclurile de alegeri la nivelul judeţului,  vom realiza şi acest lucru, dar pentru asta trebuie să mă duc personal la Bucureşti  deoarece parlamentarii noştri au priorităţile lor au şi priorităţile noastre numai că fiind acolo reuşesc să-i canalizez mult  mai uşor să rezolvăm în câteva zile  problemele Turzii”, a promis președintele PSD Turda, Cristian Matei.

Între timp, în interiorul cinematografului Tineretului, la care face, în principal referire politicianul turdean, își fac veacul tot felul de persoane fără adăpost, în plus, din cauza acestui edificiu adus deja la stadiul de paragină, întreaga zonă a ajuns una rău famată. Puține persoane se încumetă să treacă prea aproape de acest cinematograf, după căderea nopții, însă nimeni dintre cei care ar putea lua o decizie în sensul schimbării acestei stări de fapt nu ia o astfel de decizie, iar locuitorii din zonă sancționează această situație, ori de câte ori au ocazia.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh