19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageUSL Turda protestează vizavi de comportamentul directorului general al Companiei de Apă Arieş, domnul Alexandru Sabău, care nu a permis accesul unor reprezentanţi în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Apa Văii Arieşului” la adunarea generală a acesteia.

Incidentul s-a petrecut vineri, 5 aprilie 2013, când primarilor comunelor Mihai Viteazu (Zeng Ioan), Viişoara (Ioan Roman), Sănduleşti (Augustin Duca), Tritenii de Jos (Valer Saşa), viceprimarului din Câmpia Turzii (Dorin Lojigan) şi avocatului Nicolae Giurgiu, reprezentantul municipiului Turda în adunarea generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Apa Văii Arieşului” nu li s-a permis accesul în sediul A.V.A din Turda, strada Bogata nr. 1. Agenţii de pază ai firmei Tiger Security nu au permis accesul persoanelor amintite care intenţionau să participe la adunarea generală a A.V.A programată vineri, 5 aprilie, cu începere de la ora 12.

Potrivit agenţilor de pază, ordinul de interdicţie cu privire la accesul în incinta sediului A.V.A a fost dat de către directorul general al Companiei de Apă Arieş, domnul Alexandru Sabău.

USL Turda protestează public împotriva acţiunii întreprinse de către domnul Alexandru Sabău. Considerăm că acesta nu era îndreptăţit, în niciun fel, să ordone blocarea accesului persoanelor amintite la adunarea generală a A.V.A întrucât:

Alexandru Sabău nu este proprietarul imobilului în care se află sediul A.V.A.

mai mult decât atât, reprezentanţii proprietarului, în speţă Comunitatea Urbană Arieş, erau tocmai persoanele cărora, din ordinul domnului Alexandru Sabău, agenţii de pază le-au închis poarta în nas.

Îi cerem în mod public domnului Alexandru Sabău să precizeze de când a politizat Compania de Apă Arieş, de vreme ce, în calitate de director general al acestei companii cu capital sută la sută public, a dat ordin ca la adunarea generală a A.V.A să aibă acces doar persoane de o anumită coloratură politcă, aşa cum este cazul primarilor din Ciurila, Ceanu Mare, Călăraşi, Ploscoş şi Petreştii de Jos, iar pe ceilalţi reprezentanţi în A.V.A, ce fac parte din formaţiuni politice neagreate (după cum sugerează comportamentul său),  de către domnul Sabău, i-a ţinut la poarta sediului A.V.A.

Cerem, de asemenea, domnului Alexandru Sabău să precizeze, în mod public, în ce calitate îşi permite să ratifice calitatea de membru în A.V.A. a unor persoane.

Îl somăm pe domnul Alexandru Sabău să spună cine, când şi cu ce ocazie i-a conferit o asemenea calitate?

Biroul de presă al USL Turda

Sâmbătă, 6 aprilie 2013

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh