25
Joi, Apr
5 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageÎn urmă cu puține minute s-a terminat ședința Consiliului de Administrație de la SC Domeniul Public SA. În urma acesteia, directorul Ioan Chiș a fost înlocuit de Adrian Sălăgean, de la Lukoil Câmpia Turzii, unul dintre mai vechii colaboratori ai liderului coaliției aflate la putere la Turda, Cristian Matei.

Adrian Sălăgean este un tânăr manager care, conform informațiilor furnizate de cei care l-au pus în funcția de la DPT, este de perspectivă iar Consiliul de Administrație de la societatea turdeană își pune speranțele în el pentru redresarea situației economice de la această firmă. Fost șef de stație Lukoil Câmpia Turzii, Adrian Sălăgean și-a dovedit competența de manager, fapt care i-a făcut pe actualii deținători ai puterii de la Turda să îi propună acest post.

Conform declarației președintelui Consiliului de Administrație, Sorin Săveanu, fostul director, Ioan Chiș, și-ar fi înaintat demisia din motive personale. Lui i s-ar fi oferit de către noii șefi de la Domeniul public Turda, funcția de consilier al noului director general. Vom reveni cu amănunte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh