18
Joi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageDeputatul de Turda, pedelistul Mircea Irimie, va fi înlocuit în Consiliul local de un alt practicant a artelor marțiale. Paul Cătănaş, cel care este primul supleant pe lista de candidați cuc are PD-L Turda s-a prezentat la alegerile din iunie 2012, îi va lua locul celui care a depus jurământul de deputat. Anunțul a fost făcut de președintelui democrat-liberalilor turdeni, primarul Tudor Ștefănie, cel care a pus astfel capăt speculațiilor referitoare la posibilii înlocitori ai lui Mircea Irimie în funcția de consilier local. 

Paul Cățănaș, antrenor al Clubului de karate Samurai Turda, este unul dintre tinerii care s-au implicat activ atât în acțiunile Centrului de Tineret Turda cât și  în rândul activităților electorale din partidul al cărui membru este, Partidul Democrat-Liberal Turda. Este un sportiv care a adus multe titluri la Turda, nu numai de nivel național cât și internațional, iar în prezent se afirmă ca un antrenor la fel de priceput într-ale sportului pe care l-a practicat și îl va practica întreaga viață, karate.

Președintele PD-L Turda, Tudor Ştefănie,  a spus despre Paul Căţănaş că speră să se afirme ca un tânăr politician căruia să-i placă și acest domeniu așa cum iubește sportul, pentru că partidul său se află întro situație în care are nevoie de spirit nou, spirit tânăr.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh