24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageAcum, la pragul dintre ani, țin să mulțumesc, în primul rând turdenilor, pentru modul exemplar în care s-au comportat pe parcursul celor două campanii electorale din 2012. În aceeași măsură, țin să îmi exprim aprecierea vizavi de comportamentul celor mai mulți dintre politicienii turdeni care au fost ngrenați în cursa electorală, fie în cea pentru alegerile locale, fie în cea pentru alegerile parlamen-tare.

Chiar și în aceste momente, când revine în actualitate urarea ”cele rele să se spele, iar cele bune să se adune” nu pot trece cu vederea comportamentul organizației locale a PDL, care dorește dizolvarea Consiliului local. Nu îmi explic de ce, acum patru ani, pedeliștii invocau principiul democratic conform căruia ”majoritatea decide”, iar acum nu numai că nu îl mai respectă, dar nu îl mai doresc!

Cei care respectă valorile și principiile democrației numai atunci când acestea le convin, ar trebui să cugete întâi la interesele majorității membrilor comunității, care s-au exprimat prin vot, la cele două scrutinuri desfășurate anul acesta și abia apoi să ia în calcul satisfacerea orgoliilor personale.

Așadar, dacă turdenilor le urez să aibă parte de un an mai bun, în ciuda tuturor dificultăților cu care se va confrunta țara în 2013, politicienilor le doresc ca tocmai aceste greutăți să se constituie în macazul ce va schimba direcția de evoluție a clasei politice românești, astfel încât demersurile acesteia să aibă drept punct terminus împlinirea nevoilor țării și, în consecință, asigurarea premiselor unei vieți decente pentru toți cetățenii Romaniei si implicit pentru toți cetățenii Turzii.

În cea ce ne privește, îi asigur pe concetățenii noștri că USL Turda își va respecta promisiunile făcute în campania electorală, mai ales în noile condiții rezultate după alegeri, când avem guvernul, susținut de o  majoritate substanțială în Parlament.

Le urez turdenilor ca Anul Nou să le aducă liniște, iar zorii mult visatei prosperități să se ivească și pe cerul Turzii. Tuturor colegilor din Consiliul local, administrației locale și reprezentanților mass-media le urez un an bogat în împliniri profesionale și în realizări personale.

Cristian Matei,

Co-președinte al USL Turda

26 decembrie 2012

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh