17
Mie, Iul
0 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageLiderul USL Turda, consilierul local Cristian Matei, a obţinut, de la Ministerul Mediului, acordul de deblocare a fondurilor necesare finanţării lucrărilor de extindere şi reamenajare a Parcului Zoologic şi de Agrement din Turda.

In urma primelor demersuri facute in urma cu circa 4 saptamani, intr-o primă etapă, ministrul mediului, Rovana Plumb, a dispus alocarea sumei de 400 de mii de lei. Aceşti bani au intrat în contul Primăriei Turda Miercuri, 5 septembrie. Datorită demersurilor întreprinse în acest sens de către liderul USL, Cristian Matei, împreună cu senatorul social-democrat Alexandru Cordoş, a devenit posibilă reluarea lucrărilor de amenajare a Parcului Zoologic din Turda.

Cristian Matei, care se află de câteva zile la Bucureşti, a declarat că, până la sfârşitul lunii octombrie, de la Ministerul Mediului se vor debloca alte sume necesare continuării lucrărilor de la Parcul Zoologic din Turda. Matei a precizat că este posibil ca, în cel mult două luni, Ministerul Mediului să deblocheze întreaga sumă necesară încheierii lucrărilor, ceea ce înseamnă peste 1,4 milioane de lei. Proiectul de extindere şi reamenajare a Parcului Zoologic şi de Agrement din Turda face parte din programul de Implementare şi Realizare a Proiectelor de Investiţii, în vederea Atingerii Standardelor Necesare Autorizării Grădinilor Zoologice.

Cu ocazia demersurilor întreprinse în ultima lună la Guvernul României, liderul USL Turda, Cristian Matei, a fost asigurat că în luna octombrie ministrul Rovana Plumb, împreună cu echipa sa, va veni la Turda, pentru a studia, la faţa locului, toate problemele de mediu cu care se confruntă municipiul.

Biroul de presă USL Turda

Marţi, 11 septembrie 2012

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh