28
Joi, Mar
23 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Îngrijorați de degringolada apăruta in sânul clubului ACS STICLA ARIEȘUL TURDA și receptivi, ca de obicei, la nemulțumirile iubitorilor de fotbal și a cetățenilor turdeni, PMP Turda, prin consilierii locali, solicită  controversatului om de afaceri și președinte al clubului, Gicu Tothăzan, DEMISIA DE ONOARE (sau DEMITEREA) din această funcție considerând că este DIRECT responsabil de DETURNAREA proiectului început în anul 2016!

Motivele sunt multiple, câteva dintre ele fiind cele enumerate mai jos:

1) Profitând de viciile actului constitutiv al clubului, Gicu Tothăzan îl DEMITE în primăvara lui 2018 pe președintele clubului - Adrian Șomlea, cu care lucrase de mulți ani, atât la Sport Line cât și la Sticla Arieșul Turda, FĂRĂ nicio explicație și se autopropune președinte în locul acestuia, după ce s-a folosit de imaginea de corectitudine a lui Adrian Șomlea.

2) Deși în anul 2016 proiectul destinat juniorilor și jucătorilor turdeni a înglobat cluburile Potaissa Turda și Sinai Turda, folosindu-se ABUZIV de pârghiile oferite de funcția de președinte, Gicu Tothăzan îi demite pe rând pe reprezentanții acestor cluburi, turdenii Artur Podar și Attila Koloszi, practic desființând asocierea votată de Consiliul Local la începutul proiectului.

3) Gicu Tothăzan  MARGINALIZEAZĂ reprezentantul Consiliului Local în Adunarea Generală a Asociaților  ACS STICLA ARIESUL, respectiv pe Radu Zoltan, unde acesta are 98% participare (finanțare din banul public), dar un singur vot, iar cei cu 2% participare au 6 voturi, interzicându-i acestuia accesul la contabilitatea banilor proveniți de la bugetul local. Astfel, pe banii turdenilor, Gicu Tothăzan își finanțează propriul club, unde are putere de decizie deplină.

4) Deși STICLA ARIEȘUL TURDA a reușit promovarea în liga a III–a folosind DOAR jucători turdeni (sau din zonă) și staff tehnic turdean, Gicu Tothăzan RENUNȚĂ la serviciile antrenorului și la marea majoritate a jucătorilor, aducând alții din afara localității, care profită de munca turdenilor pentru a lua bani mult mai mulți decât turdenii.

5) Cu mare incrâncenare, Gicu Tothăzan caută cu disperare să îndepărteze de club ORICE om de fotbal turdean care ar putea să-i pună în pericol funcția.

Datorită respectului  față de cetățeni, care caracterizează acțiunile PMP Turda, consilierii locali PMP ASIGURĂ  atât iubitorii fotbalului cât și contribuabilii turdeni, că nu vor înceta demersurile în vederea DEMITERII lui Gicu Tothăzan și eliminarea sa DEFINITIV din club, cât și readucerea proiectului către starea inițială, astfel încât de banii bugetului Turzii să poată beneficia cât mai mulți fotbaliști turdeni, seniori sau juniori,antrnori așa cum este normal!

Vă asigurăm totodată că vom face ORICE demers este necesar astfel încât în ORICE domeniu turdenii să fie promovați, mai ales când e vorba de finanțări din banul public!

Consilierii locali PMP Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh