25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la PMP Turda se consideră specialiști în sondarea opiniei publice. În urma unui sondaj online, organizat de ei, aceștia consideră că acesta este adevărul: „Peste 70% dintre turdeni nu mai vor Zilele Municipiului!”, acesta fiind titlul unui comunicat de presă trimis azi către mass media.

PMP-iștii consideră că opinia celor care au răspuns întrebării din sondajul lor este opinia turdenilor! Nimic mai fals. Sondajul lor nu respectă regulile științifice de sondare a opiniei publice, nici nu precizează marja de eroare, nici structura socio-demografică a respondenților, etc.

Sondajul PMP Turda este similar unui sondaj pe care l-am organiza noi, pe Turda Info, cu întrebarea „Vreți să vină Putin și Trump la Zilele Municipiului Turda în 2019?” Dacă trimitem link-ul PR-iștilor celor doi președinți, ați fi surprinși ce ar ieși...

Iată, mai jos, concluziile trase de PMP Turda în urma sondajului lor:

„În urma sondajului online efectuat de PMP Turda, lansat săptămâna trecută cu ocazia unui comunicat care a atras mii de vizualizări în mass media locală, dovedindu-se un subiect de interes, rezultatele sunt cât se poate de clare: 73,6% dintre respondenți nu își mai doresc organizarea Zilelor Municipiului Turda (ZMT)!

Procentul este mai mult decât semnificativ și ar trebui să dea de gândit serios administrației locale.În acest sens, consilierii PMP Turda solicită administrației locale să renunțe la acest eveniment, care s-a transformat într-o acțiune neagreată de turdeni, în special datorită costurilor și a sumelor de bani care ar putea avea o altă destinație, fie că este vorba despre bani de la bugetul local sau sume obținute din sponsorizări. Cu acei bani s-ar putea face o campanie de achiziționare a unei aparaturi medicale performante, necesară la Spitalul Municipal Turda!

Din procentul celor care-și doresc organizarea în continuare a ZMT, părerile sunt împărțite în privința locației: 29,2% consideră că zona Materna este oportună, 25% menționează zona Centru, 24,5% preferă zona Stadionului, în timp ce 21,1% ar prefera o altă locație (se menționează zona Băi, peste Arieș, Parcul Central).

Precizăm că am primit și foarte multe e-mailuri de la turdeni, în care ne-au lăudat pentru că suntem un partid care le solicită părerea și ne-au motivat de ce nu-și mai doresc, oferind chiar soluții alternative de evenimente, care să se ridice la un nivel superior ”bâlciului” care caracterizează Zilele Municipiului.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis părerile și precizăm că așteptăm în continuare orice sesizare din partea turdenilor la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..”, transmite PMP Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh