25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele echipei Sticla Arieșul Turda, Gicu Tothăzan, a fost prins cu minciuna! Cât se poate de clar!

După ce a afirmat că fostul antrenor Artur Podar, care a realizat promovarea în Liga 3 de fotbal și câștigarea Cupei României – faza pe județul Cluj, fără să înregistreze vreo înfrângere, și-ar fi dat demisia, Artur Podar a ieșit public și a spus adevărul: nu și-a dat demisia! A fost înlăturat pe nedrept!

Dacă oficialii echipei Sticla Arieșul Turda, în frunte cu președintele Gicu Tothăzan, cred că aceasta este o manieră corectă de a conduce clubul, spunându-le minciuni turdenilor, noi considerăm că nu acesta este modul corect de a consolida bazele acestui proiect inițiat de primarul Cristian Matei, care este compromis datorită manierei de a conduce a președintelui Gicu Tothăzan.

Nu cu minciuni se câștigă încrederea turdenilor! Pentru că minciuna este mai mult decât evidentă, solicităm încă o dată demisia președintelui Gicu Tothăzan, chiar dacă ne-a demonstrat că nu o va face, dorința de a controla clubul finanțat cu bani publici, în interes personal, fiind mai presus decât orice sâmbure de onoare.

PMP Turda susține proiectul fotbalistic turdean, dar nu condus de o persoană care a fost prinsă cu minciuna (oricum, nu e singura!) și care are în CV eșecul de la Câmpia Turzii, proiect finanțat tot din bani publici!

Primim multe sesizări din partea părinților copiilor și a sportivilor, cu referire la conducerea clubului și a neregulilor care sunt vizibile pentru oricine are tangență cu fotbalul, iar situația nu trebuie tolerată și trebuie luate măsuri, până nu este prea târziu!

Pe lângă demisia/demiterea domnului Gicu Tothăzan, solicităm o transparență mai mare în ceea ce privește cheltuielile clubului, existând suspiciuni fondate că s-a creat un mecanism de deturnare a banului public.

Îi solicităm și domnului primar Cristian Matei să se delimiteze de această manieră de a conduce clubul, a domnului Gicu Tothăzan, prin măsurile pe care le va iniția în perioada următoare!

Sticla Arieșul Turda nu este un club privat al domnului Gicu Tothăzan, așa cum a încercat acesta să-l facă, ci este un club susținut financiar din banii turdenilor, 98% din sumele lunare necesare activității sportive fiind livrate de la bugetul local (100.000 lei/lună), iar din acest motiv solicităm executivului turdean să facă demersurile necesare pentru revenirea proiectului pe făgașul său normal, respectiv sub controlul Consiliului Local.

 

Gicu Tothăzan, președinte Sticla Arieșul Turda:

”Referitor la antrenorul Artur Podar, căruia îi mulțumim pentru aportul adus promovării în liga a lll-a, facem mențiunea că acesta si-a dat demisia”.

Artur Podar, fost antrenor Sticla Arieșul Turda:

”Referitor la demisia mea din funcția de antrenor principal – nu s-a pus niciodată problema de a-mi da demisia; am fost de la bun început înlăturat pe nedrept, fără nici o discuție explicativă, pus pur si simplu în fața faptului împlinit. În nici un moment nu s-a dorit ca eu să continui în funcția de antrenor principal, jocurile fiind făcute în culise încă de dinaintea meciurilor de baraj”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh