25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astăzi, în comisiile reunite pentru buget ale Parlamentului, am susținut alocarea fondurilor necesare pentru realizarea obiectivului de investiții "Reabilitarea imobilului C.T. din strada Nouă nr.8, în spații deputat sorin moldovan pnlșcolare Școala Gimnazială Avram Iancu din Câmpia Turzii".

Ministerul Dezvoltării a declarat că nu susține acest obiectiv de investiții, astfel că majoritatea PSD-ALDE a votat în consecință, împotriva copiilor care studiază la această școală. Rezultatul votului: 12 voturi pentru (PNL+USR+PMP) și 16 împotrivă (PSD+ALDE+UDMR).

În fiecare an, în momentul elaborării și dezbaterii bugetului, reprezentanții PSD-ALDE din circumscripția electorală Cluj uită cine i-a trimis în Parlament. An de an amendamentele care au ca obiect investiții sunt respinse la foc automat. Nu contează argumentele aduse, nu contează dacă și cum sunt susținute aceste amendamente, singurul lucru care contează este punctul de vedere al reprezentanților Guvernului.

Mă întreb dacă reprezentanții PSD-ALDE din Cluj au priorități și interese diferite față de locuitorii județului unde au fost aleși sau pur și simplu părerea lor nu conteze pentru colegii de la Guvern.

Sorin-Dan Moldovan 
Deputat PNL

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh