26
Vi, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mi-am propus ca, în calitate de consilier local, să fac publice propunerile mele pentru bugetul localității pe anul 2019.adrian mischian consilier local pmp campia turzii

Săptămâna trecută am prezentat susținerea PMP Câmpia Turzii pentru alocarea sumei necesare in bugetul pe anul 2019 pentru obiectivul de investitii -“Reabilitare și transformare imobil C.T. din st. Nouă, nr.8 în spații scolare, școala gimnazială Avram Iancu, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj”

Sunt conștient de faptul că educaţia reprezintă un vector social determinant al dezvoltării omului, al evoluţiei lui spirituale, influenţând direct toate componentele câmpului social, în particular economia şi în acest sens susțin orientarea resurselor, a celor financiare în special, pentru construirea unui sistem de educaţie a calităţii, a valorilor şi competenţelor în Câmpia Turzii.
Considerând sistemul de învățământ ca unul din pilonii dezvoltării sustenabile a localității, voi sprijini alocarea cu prioritate sumelor necesare în bugetul pe anul 2019 pentru acoperirea tuturor cheltuielilor necesare unei bune funcționări a acestuia.

În acest sens, solicit suplimentarea sumelor prevăzute în bugetul pe anul 2019 pentru bursele acordate elevilor de gimnaziu și de liceu de la unitățile de învățământ din localitate, astfel încât acesta să acopere integral solicitările de burse sociale, de studiu, de merit și de performanță.

Susțin și voi propune acest lucru ca TOȚI ELEVII de la unitățile de învățământ din Câmpia Turzii cu rezultate meritorii la învățătura, CU MEDIA SEMESTRIALĂ PESTE 9.50, să beneficieze de burse de merit.

Cetățenii din Câmpia Turzii pot adresa întrebări, sugestii, sesizări sau reclamații, pe care ulterior le voi prezenta administrației locale la adresele de email:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cu stima,
Adrian Mischian - consilier local

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh