20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele liberal al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost ținta mai multor proteste organizate de angajați ai Aeroportului Cluj-Napoca, în cursul zilelor de  19 și 20 martie 2019, în fața clădirii Consiliului Județean Cluj, pe care îl conduce.consiliul judetean cluj

În timpul manifestărilor membrilor sindicatului de la Aeroportul clujean, oamenii au scandat lozinci și au agitat pancarte, transmițând mesaje clare președintelui Consiliului Județean Cluj. Printre acestea,

Au putut fi citite sau auzite: „Stop abuzului asupra aeroportului”. „Vrem să muncim nu să cerşim”, „Stop intereselor personale dom'le Tişe”,„Stop decapitării profesioniştilor aeroportului”, „Manipulaţi fără ruşine! Destul!”, dar și „Blocu’, Tişe şi parcarea, strălucesc în toată zarea” o aluzie la faptul că Alin Tișe are un bloc turn de 20 de etaje în chiar centrul Clujului.

Tișe le-a răspuns prin mesaje puse la boxe din clădirea Consiliului județean ”Nu apărăm inculpați, degeaba urlați. Legea este egală pentru toți!”. 

Disputa, derulată parcă după scenariul unor dispute politice din Venezuela, se mută în instanță. Asta pentru că președintele sindicatului susține că va sesiza organele legale despre faptul că Tișe ar fi organizat o contramanifestație, lucru ilegal, iar președintele Consiliului Județean, la rândul său, anunță că a făcut plângere penală și acțiuni în justiție împotriva angajaților de la Aeroport.

Alin Păunel Tișe ne-a transmis un comunicat de presă prin care informează: „Având în vedere afirmațiile jignitoare, defăimătoare la adresa președintelui CJ Cluj, precum și mesajele jignitoare afișate public pe bannerele folosite la mitingul angajaților din aeroport, în intervalul 19-20.03.2019, anunț că am acționat în judecată și că am formulat plângeri penale  individuale împotriva persoanelor care au făcut aceste afirmații jignitoare, calomniatoare precum și împotriva acelora care au afișat bannere cu conținut mincinos, jignitor, calomniator.

De asemenea, am formulat plângeri penale și acțiuni în instanță  împotriva directorilor semnatari ai nenumărate acțiuni și plângeri false și nedovedite, afirmații și acuze false, înaintate de diverse instituții.

Cu privire la cele 2 filme denigratoare, insultătoare, făcute de unii angajați ai aeroportului, informez că am formulat plângere penală împotriva numiților: Mocean Petru, Stănică Constantin, Zanc Gabriela și a celorlalte persoane implicate în realizarea versurilor, înregistrarea vocii, distorsionarea vocii și mediatizarea lor prin upload pe youtube.com și pe rețelele de socializare, transmitere prin email folosind inclusiv adrese fictive din Rusia (.ru).

Totodată, CJ Cluj va informa toate forurile naționale și internaționale – DNA, DIICOT, Parchete, Parlament – Camera Deputaților și Senat, ambasade, autorități aeronautice naționale și internaționale, Guvern și alte instituții abilitate, cu privire la ilegalități, fraudarea bugetului public prin contracte și acte adiționale și lucrări fictive / neconforme, precum și cu privire la starea tehnică a pistei noi și a platformei Apron 4, construite din bani publici, la prețul de 50 de milioane de euro, crăpate deja încă din perioada de garanție”, se arată în comunicatul lui Tișe.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh