28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Într-un cadru festiv în prezenta a peste 6500 de liberali din regiunea Nord-Vest  în data de 31 Martie 2019 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au fost prezentați candidații PNL pentru alegerile europarlamentare. PNL face parte din pnl candidati euro clujgrupul Partidului Popular European, care este cel mai mare grup din Parlamentul European. Acesta reunește forțe politice pro-europene de centru și de centru-dreapta din statele membre ale UE, care doresc să contribuie împreuna la promovarea obiectivului unei Europe mai competitive și mai democratice, aflate mai aproape de cetățenii săi. Din acest motiv PNL este sigurul partid care poate garanta un viitor pro-european pentru România.

 PNL Turda a fost prezent la eveniment printr-o delegație de 150 de persoane condusa de președintele organizație Nicolaie Giurgiu.

La eveniment au participat președintelui PNL,  Ludovic Orban,  a primarului Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a candidaților PNL la alegerile europarlamentare,  Rareș Bogdan și  Vasile Blaga, a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a primarului Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a primarului municipiului Alba Iulia, candidat PNL la alegerile europarlamentare, Mircea Hava, a primarului municipiului Arad,  Gheorghe Falcă, a secretarului general al PNL,  deputat Robert Sighiartău, a europarlamentarului Cristian Bușoi,  europarlamentar Siegfried Mureșan, a vicepreședintelui PNL,  deputat Lucian Bode, alături de deputați, de primari, de viceprimari, de consilieri județeni și locali ai PNL

PNL Turda mulțumește pe această cale tuturor membrilor care au participat la evenimentul menționat. 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh