18
Joi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liberalii turdeni l-au invitat în campania electorală pe eurodeputatul partidului lor, Daniel Buda, un personaj de tristă amintire pentru locuitorii orașului de pe Arieș, având în vedere că politicianul este component al budaaxei Ștefănie-Boc-Buda-Tișe-Băsescu, a cărei minunată influență asupra Turzii a dus la trimiterea lor, în 2016, la „groapa” istoriei.

Dincolo de faptul că eurodeputatul are tupeul să numească Turda „Teleormanul Transilvaniei”, o sintagmă pe cât de deplasată, pe atât de prostească, el a ajuns, în maxima fățărnici de care dă dovadă, să arunce toate tarele rămase în urma guvernării PD-L-iste, în cârca actualului primar.

Momentul culminant este cel în care, acum liberalul de la Cluj, ridică una din sutele de dale de beton din centrul istoric „modernizat” de Ștefănie pe sume de peste două milioane de euro, vrând să sugereze că actuala conducere a Turzii este vinovată de felul cum arată centrul orașului la 5-6 ani de la finalizarea lui. Unde mai pui că o grămadă de dale au fost distruse inclusiv în perioada în care trebuia să existe o garanție a constructorului. Bine, ce să te aștepți de la un politician portocaliu, acum „vopsit” în galben-albastru, care vine la Turda o singură dată în cei cinci ani cât a fost eurodeputat, și atunci pentru a le cere turdenilor să-l mai trimită o tură la Bruxelles, pe o „căruță” de bani?!

Doar pentru a-l informa pe Daniel Buda (unul dintre pedeliștii rămași la cârma PNL Cluj (alături de Emil Boc și finul său, Păunel Tișe), din 2016, de când Ștefănie a fost alungat din primărie de către turdeni, în centrul istoric s-au făcut deja, o seamă de modificări costisitoare, din cauza modului dezastruos în care fostul primar ne-a cheltuit banii pe materiale costisitoare, care s-au dovedit neviabile, fragile, purtătoare de mizerie, montate, toate, prin lucrări de o calitate execrabilă. În plus, trebuie să vă amintesc că lucrările de mântuială făcute sub comanda lui Ștefănie, s-au făcut în grabă, fără instalații de scurgere a apei pluviale, pentru că trebuia finalizat totul de Zilele Municipiului Turda (sărbătorite în preajma zilei primarului de tristă amintire, fără nicio altă legătură istorică sau de alt gen), pentru că atunci trebuia să ajungă la Turda infractoarea Nuți Udrea (dar nu a mai ajuns decât peste vreo doi ani, când a inaugurat mega-drapelul din sensul giratoriu) colega de echipă a domnului Buda, a lui Boc și Tișe, a lui Băsescu, Blaga, Videanu și Berceanu. Cine sunt artizanii centrului istoric, așa cum arată el astăzi, pot fi văzuți în fotografia alăturată, unora „crescându-le” în ogradă o pensiune sau chiar un hotel...

După 2016, actualul primar a restrâns suprafața pietonală, ușurând parcarea autoturismelor, s-a intervenit pe anumite zone inclusiv prin asfaltare (dale de rezervă nu mai există iar acest tip de dale nu se mai comercializează). Iar un europarlamentar care se respectă, măcar de dragul adevărului, ar trebui să știe de la colegii săi că pentru centrul istoric se lucrează la un nou proiect, care să rezolve problemele existente aici, inclusiv insuportabilul miros de budă care se simte în tot centrul după ce, sub guvernarea PD-L, s-a schimbat rețeaua de canal (cea veche nu își împrăștia mirosul în nasul turiștilor...).

Rândurile de mai sus sunt doar de dragul adevărului!

 

 

Sursa foto 1: Facebook PNL Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh