27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mircea Irimie, fost deputat de Turda, a postat, pe pagina sa de Facebook,  un mesaj adresat alegătorilor din Turda. În prezent șef al filialei turdene a partidului Pro România, Irimie a mărturisit prin ce a trecut în relația cu Cătălin Popescu Tăriceanu și ceilalți din ALDE, de unde a fost exclus de către actualul președinte al Senatului. Iată mai jos textul postat de Mircea Irimie:mircea irimie

„ÎN VIAȚĂ, TOATE SE ÎNTORC. ȘI CELE BUNE ȘI CELE RELE... 


Dragi turdeni vă mulțumesc din suflet pentru voturile acordate. 
Au trecut doi ani de când am fost exclus, împreună cu Daniel Constantin și alți colegi verticali, de către Tăriceanu, pentru că ne-am opus compromiterii partidului cu prietenii lui certați cu legea (vezi „lista penalilor ALDE”).

Pe întreaga zonă unde eu, în 2016, am făcut campanie, am reușit să introduc colegi în consiliile locale. La Băișoara 2, Iara 1, Mihai Viteazul 1, Ploscoș 2, Săndulești 2, Petrești 1, Mociu 2, Turda 3, etc . Am fost de bună credință și am muncit foarte mult. 
Mă doare să văd unde a ajuns ALDE în județul Cluj, sub conducerea doamnei Cătăniciu, un alt om certat cu legea, care a fost prezentat în MCV- ul din 2017 ca model de corupție. Au obținut 2 %. Având structuri în tot județul: primar, viceprimar , consilieri locali etc.
La Turda, când am fost exclus, am lăsat ALDE cu 3 consilieri în funcție care, din păcate, au obținut doar șase sute și ceva de voturi iar noi, cu un partid nou, PRO ROMÂNIA, am obținut peste 1000 de voturi. La Turda, PRO ROMÂNIA a obținut cel mai bun procent din județul Cluj. 
Concret, PRO ROMÂNIA a trecut pragul la primul examen și are reprezentanți în Parlamentul European iar ALDE nu a reușit. 
Dragi prieteni, postarea mea nu este un atac la foștii colegi, dar doresc să se remarce faptul că politicienii si liderii corupți nu mai sunt tolerați si susținuți de către români. Am să convoc, în curând, o conferință de presă în care am să prezint cu amănunte întreaga înșelătorie prin care Tăriceanu ne-a furat sediile și structurile în întreaga țară și cum ne-a exclus din partid. De asemenea, procesul în care m-am luptat cu Tăriceanu pentru a-l opri să mai facă nedreptăți. 
Închei prin a va mulțumi, încă o dată, dorindu-vă sănătate și toate cele bune alături de cei dragi. 
                                                                                                                      Cu stimă și prietenie, 
                                                                                                                      al dumneavoastră 
                                                                                                                      Mircea Vicențiu Irimie 
                                                                                                                      PRO ROMANIA”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh