20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi turdeni,matei cristian

Vreau să vă felicit pentru prezența la vot, care face dovada unei implicări tot mai consistente din partea cetățenilor în viața social politică la nivel național.

Votul de duminică este un semnal foarte puternic și cu siguranță PSD își va reconfigura traseul de acum înainte. Cetățenii sunt suverani, iar democrația se exprimă prin vot. Personal îmi exprim opinia că unica soluție este reformarea din temelii a partidului; o reașezare pe fundamente solide și corecte!

Știu foarte bine câtă muncă a depus și de câtă implicare a dat dovadă echipa PSD Turda pentru a ridica nivelul acestui oraș. Am speranța că cetățenii vor vedea aceste lucruri și vor înțelege cât de mari eforturi s-au făcut pentru a aduce la Turda o sumă foarte mare de bani, din diverse proiecte elaborate și câștigate de noi în ultimii 3 ani.

Înțeleg, de asemenea, că multe dintre proiectele noastre nu se văd încă în teren, dar este doar o chestiune de timp până acești bani accesați vă vor face viața mai bună fiecăruia dintre voi. Banii sunt aici, proiectele sunt pe rol, indiferent de situație, aceste proiecte tot se vor realiza.

Vă asigur că eu și echipa mea vom face tot posibilul să ducem la capăt tot ceea ce ne-am propus și că vom fi complet dedicați în continuare dezvoltării orașului nostru.

Pin It

Comments   

# Radu 2019-06-02 12:52
Atunci când vrei să schimbi ceva trebuie să ai cu ce. Dacă în 1990 am schimbat cu ce s-a vrut nu cu ce s-a potrivit, am putut să înțeleg, pe moment. Am crezut în social democrație și mai cred și acum, pentru că este sistemul care se pliază cel mai bine pe o țară din estul Europei, venită după 45 de ani de diictatură , nu știu dacă neapărat comunistă dar ceva pe acolo. Din păcate cei care m-au dezamăgit au fost reprezentanții social democrației din România. Asta a dus practic, la separarea, culmea, a social democrației de partidul care trebuia s-o reprezinte, PSD. Partidul s-a dovedit o adunătură, acesta e cuvântul, de oportuniști, care habar nu aveau și mulți dintre ei nu au nici acum, de ce înseamnă social democrație. Am prieteni în PSD și țin la ei, dar din păcate unii s-au schimbat dupăchipul și asemănarea liderilor naționali ai partidului, alții nu, dar au fost înlăturați pe nedrept . Ca să aibă loc o schimbare PSD-ul, știu bine ce spun, trebuie să cedeze deliberat puterea în următorii patru ani, să se regrupeze, sau mai bine zis să se epureze, să-și așeze elitele, pentru că ele există, în primul rând, să întinerească neapărat, și cu toate că-i va fi greu poporului să uite, până la urmă vor putea arăta adevărata față a social democrației, mai ales că în celelalte partide, deocamdată nu vă niic mai valoros decât ce a fost până acum. În final, ca o părere personală, readucerea lui Cristian Diaconescu ți a Corinei Crețu în partid ar însemna foarte mult, asta dacă puteți renunța la lupta absurdă pentru putere și nu vă mai gândiți în primul rând la voi și apoi la cei în slujba căror vă aflați. Succes!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh