16
Ma, Apr
14 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 10 august, de la ora 14, Alianța USR PLUS lansează campania de strângere de semnături necesare depunerii candidaturii lui Dan Barna la funcția de Președinte al României. Evenimentul va avea loc înusr cluj dan barna locul obișnuit din Cluj-Napoca al mișcării noastre, la Clopot pe Eroilor, lângă Monumentul Memorandiștilor, locul consacrat al protestelor civice din ultimii ani. Campania de semnături este o oportunitate pentru a expune nu numai viziunea Alianței USR PLUS pentru România, ci și un bun prilej de întâlnire cu locuitorii Clujului care doresc să aducă o schimbare în societatea noastră.

Cu această ocazie, extindem invitația tuturor colaboratorilor și simpatizanților de a ni se alătura la eveniment și de a intra în contact cu liderii locali ai partidului și membrii USR și PLUS implicați în campania actuală și în cele viitoare. 

Reamintim că Lege electorală prevede că este nevoie de minimum 200.000 de semnături de susținere, dar noi ne propunem să strângem mai multe pentru a ne asigura că semnăturile nu vor fi invalidate pentru a bloca candidatul alianței USR PLUS.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh