20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, a avut loc Adunarea Generală a membrilor USR Turda, în prezența deputatului USR Emanuel Ungureanu și a președintelui Biroului Județean Cluj Cătălin Sălăgean.usr turda

Adunarea Generală a ales noua conducere a filialei Turda, Comisia de Arbitraj și cenzorul, pentru un mandat de 8 luni, până la alegerile locale de anul viitor.

Componența Biroului Local este următoarea:

Președintele USR Turda - Ciprian Rigman
Vicepreședinți USR Turda: Andrei Suciu și Corina Duca
Membrii Biroului Local USR Turda: Ovidiu Alexandru Micu, Cristian Iordache, Adrian Teban și Alin Pop. 

Prioritățile noului Birou Local al USR Turda includ obținerea unui rezultat bun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pregătirea alegerilor locale din 2020, consolidarea echipei și sprijinirea dezvoltării de filiale în proximitatea Turzii.

Tot în cadrul Adunării Generale, vice-președintele ales, Andrei Suciu, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Municipiului Turda, iar noul Birou Local și-a manifestat sprijinul pentru această candidatură.

 Membrii au apreciat activitatea conducerii interimare a filialei, în special a președintelui Emil Turdean, care, potrivit declarațiilor sale publice, s-a retras din structurile de conducere, rămânând membru activ al filialei.

 Mulțumim tuturor membrilor care au luat parte la adunarea generală și dorim succes noii conduceri locale în atingerea obiectivelor stabilite.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh