19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unul dintre marii câștigători ai investirii de azi a Guvernului Orban este, fără doar și poate, primarul liberal al municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, cel care l-a sprijinit necondiționat pe Orban în lupteledorin lojigan pnl interne din PNL, de dinaintea preluării funcției de președinte, de către acesta din urmă.

De altfel, Ludovic Orban a fost prezent de câteva ori la Câmpia Turzii, pentru a participa la diferite evenimente, la invitația primarului Dorin Lojigan, fapt care atestă influența de care se bucură șeful liberalilor din Câmpia Turzii pe lângă proaspătul premier.

Iată mesajul postat de primarul Lojigan pe pagina sa de Facebook, după votul din parlament favorabil lui Orban:

„Dragi prieteni, este o zi specială pentru România, pentru județul Cluj și pentru Câmpia Turzii, pentru că în urma cu puțin timp, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a primit votul de investire din partea Parlamentului. Astfel, pentru prima dată în istoria sa post-belică, România are un guvern liberal, monocolor, fără trocuri și compromisuri.

Această victorie este și a președintelui României, domnul Klaus Iohannis, care a avut încredere în Ludovic Orban și în tenacitatea și perseverența acestuia.
Este ziua în care putem spune că după era Dragnea-Dancilă a început era unei Românii normale. Pentru o astfel de construcție, pentru intrarea în normalitate, greul acum începe, dar este greul pe care ni l-am dorit și ni-l asumăm.

Acum ne trebuie un Președinte pentru o Românie normală!

România este liberală, România revine pe drumul cel bun!”, consideră primarul liberal din Câmpia Turzii

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh