25
Sam, Mai
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cum probabil aţi aflat, în cadrul şedinţei consiliului local de săptămâna trecută s-a întâmplat un lucru deosebit. Un lucru deosebit despre care să scriem.

De exemplu, la momentul aprobării ordinii de zi penelistul Virgil Pop a venit cu nişte inconveniente şi preşedintele de şedinţă Clara Adamosy a avut grijă să-i spună că la fiecare proiect se va veni cu amendamente în parte, la momentul discutării respectivului proiect, să nu mai stăm acuma să discutăm. Probabil o fi vrut şi Berchişan să zică ceva (ce avea să zică mai târziu referitor la Compania de Apă), dar s-a conformat să discute pe proiect.

Partea proastă a fost că la momentul discuţiei pe proiect, sesizând posibile ilegalităţi, Berchişan a propus să nu se discute proiectul, sau iniţiatorii să vină cu un proiect legal. Dar era prea târziu. Până şi pesedistul Cordiş (fost peunerist) şi-a pus, semirâzând, mâinile-n sân (în sânul lui) în sensul că „păi e pe ordinea de zi, odată ce a fost aprobată ordinea de zi nu mai poate fi scos” la care pedelistul Miclăuş (fost peunerist şi el) părea să zâmbească în gând vizavi de situaţia creată. „Dar aţi spus că să aşteptăm până se discută proiectul în cauză” a replicat Berchişan; da, numai că scoaterea de pe ordinea de zi nu e amendament.

Aşa că departe de-a fi o ţeapă, laţul de borangic era deja strâns în jurul gâtului propunerii. Ce să-i faci? Asta-i trupa, cu asta ne filăm.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh