20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agenția MEDIAFAX titrează, într-un material ilustrat cu o umbră asupra PSD a doamnei cu coc aflată, încă, la conducerea partidului din stânga eșicherului politic românesc, că „Primarul oraşului Turda, Cristian matei dancilaMatei, a fost exclus din PSD din cauza „repetatelor încălcări ale statutului”.

Însă nici măcar ziariștii de la București nu se lasă îmbrobodiți de „specialiștii social-democrați” asupra motivului așa-zisei excluderi, astfel că citează „surse din partid” care spun că primarul a fost exclus, de fapt, „din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru învestirea Guvernului Orban şi „trebuia dat un semnal că se face curăţenie la Turda”.

Aceeași agenție de știri îl citează pe deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, cel mazilit, ca și Matei, printr-un ordin expres al Vioricăi Dăncilă, mascat printr-o „decizie a CEx-ului național PSD”. Ce spune Nasra, citat de MEDIAFAX? „Intrușii cocoţaţi în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda şi l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda”. Aici citarea deputatului se oprește pe agenția națională de știri. O să continuăm noi: „Motivele sunt simple! Vor să distrugă organizația pentru că sunt într-un BLAT evident cu cei din PNL!

În ultimele opt săptămâni am văzut atacuri grosolane, exclusiv la adresa membrilor PSD Cluj, colegi amenințați, dați afară din partid, primari excluși din PSD, organizații distruse, familii amenințate și terorizate prin atacuri grosolane realizate de site-ul intrusului, așa-zis ”jurnalist”, în timp ce campania electorală s-a rezumat la 26 de poze pe Facebook, cea mai slabă campanie electorală cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Cluj.

Acești trei intruși vor deveni doar o amintire tristă pentru PSD Cluj și vă asigur că voi continua să lupt contra acestor gangsteri bipolari care au jignit clujenii, presa, societatea civilă și colegii de partid”, este citatul complet din Horia Nasra, deputatul de Cluj.

„Primăria Turda a depus 19 proiecte dintre care 13 au primit deja finanțare ce însumează peste 100 de milioane de euro. 20 de milioane de euro sunt destinate reabilitării unor obiective turistice, printre care Castrul Roman, Mormântul lui Mihai Viteazul și clădirea teatrului din oraș”, se arată într-un reportaj realizat de DIGI 24 TV în urmă cu câteva zile.

Aceste realități și faptul că Matei nu este singurul primar exclus din acest partid, după ce a realizat adevărate performanțe în ceea ce privește atragerea de fonduri europene. Un alt edil fruntaș, cel al localității Ciugud din județul Alba a avut aceeași soartă, dar și alții, chiar din județul Cluj.

Astfel de decizii extreme nu pot fi iertate ușor, astfel că, imediat după alegeri, în sânul PSD sunt așteptate adevărate seisme politice, „cuțite lungi și otrăvuri”, în urma cărora scapă cine poate. Beneficiarii acestor balcanisme demne de Înalta Poartă sunt, bineînțeles, celelalte partide și mai ales cel al președintelui Iohannis.

Evident că Viorica Dăncilă a pierdut voturile susținătorilor primarului turdean Cristian Matei, muli dintre ei membri PSD. Vom vedea după alegerile de mâine cum această decizie a influențat alegerile din turul doi al prezidențialelor la Turda, Cluj și nu numai, tot atunci, desigur, urmând a fi căutați cei vinovați, iar PSD va intra într-o nouă eră.

 

FOTO: Captura de ecran MEDIAFAX

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh