29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 28 februarie – 1 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţiei Rurală Câmpia Turzii, au desfăşurat o acţiune în sistem integrat pe raza de semnaturi lege paduricompetenţă. 

Acţiunea a avut ca scop prevenirea şi combaterea încălcării normelor privind regimul legal de viteză şi nefolosirii centurii de siguranță. De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor neautorizate, care efectuează transport internaţional de persoane. 

În cadrul acţiunii au fost legitimate 125 de persoane şi au fost verificate 125 de vehicule. 

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, 18 dintre acestea pentru depăşirea limitei de viteză, 4 pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi 26 pentru alte abateri ale participanţilor la trafic. 

Totodată au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, poliţiştii depistând în trafic şi un conducător auto care nu deţinea permis de conducere, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh