25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acum trei ani, frustrările și neajunsurile personale i-au determinat pe anumiți „binevoitori” să facă mai multe sesizări către Agenția Națională de Integritate. M-au acuzat de incompatibilitate, sperând că vor umbri bucuria celei mai spectaculoase victorii primar campia turziipolitice pe care a obținut-o PNL și subsemnatul, la alegerile locale.
Anii au trecut, iar în această săptămână, A.N.I. a remis o concluzie scrisă, referitoare la sesizarea depusă de „binevoitori”.
„În urma evaluării efectuate în lucrarea nr. 8128/S/II/07.03.2017 privind pe Lojigan Dorin Nicolae, primar al Municipiului Câmpia Turzii, jud. CLUJ, în raport cu aspectele sesizate și cu documentele aflate până în prezent în dosarul lucrării, nu au fost identificate elemente de încălcare a legislației privind regimul juridic al incompatibilității”, se arată în concluziile remise de ANI.
Cu alte cuvinte, sesizarea este una nejustificată, cu menirea clară de a aduce prejudicii imaginii mele. Astfel, sunt pe deplin îndreptățit să mă adresez organelor competente în vederea demarării procedurilor de tragere la răspundere pentru DENUNȚUL CALOMNIOS care a avut ca scop denigrarea mea publică.
Am spus-o și o repet: AM DEPLINĂ ÎNCREDERE ÎN INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN ȘI SUNT UN OM CARE RESPECTĂ LEGEA! Om care respectă legea, chiar dacă asta îi supără pe unii, chiar dacă unele proiecte sau acțiuni necesită mai mult timp până la realizare, chiar dacă procedurile sunt stufoase.
Și asa voi proceda și de acum înainte!

 

Dorin Lojigan, 

Primar mun. Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh