28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Urmare a articolelor apărute în cursul zilei de 07 iulie 2020 pe majoritatea canalelor de presă locale și naționale, inclusiv agenții de presă, televiziuni, radiouri, referitoare la postarea degradantă  a domnului consilier  local PSD, Isac Tudorache Ionel, pe mia khalifacontul său de Facebook,  organizația locală a PNL Câmpia Turzii protestează față de atitudinea înjositoare a acestui membru al legislativului local și emite următorul

Comunicat de presă

În data de 06 iulie 2020, consilierul local din partea PSD, Isac Tudorache Ionel, a afișat în spațiul public virtual  un mesaj în care asociază numele unei absolvente a bacalaureatului din acest an cu o vestită starletă porno.

Considerăm că preluarea, promovarea și distribuirea textului incriminat, indiferent de sursa sa, reprezintă strict o poziție personală a cărei responsabilitate îi revine exclusiv domnului consilier.

Considerăm, de asemenea, că domnul consilier Isac Tudorache Ionel avea obligația de a se interesa și de a verifica înainte de publicare sursa, conținutul și conformitatea materialului publicat.

Este regretabil ca astfel de evenimente au loc, mai ales când deții o funcție publică aleasă și se presupune că ești reprezentantul legitim și moral al celor care probabil au greșit, sau nu, atunci când au avut încredere în tine.

Nimic nu poate scuza gestul domnului consilier local de a amesteca, în mod voit sau nu, numele unei persoane cu renumele altei persoane. Neglijență, ignoranță ori rea-voință efectul este același.

Regretăm profund acest derapaj comunicațional și sugerăm grupului politic din Consiliul Local si partidului din care face parte d-nul Isac să ia de îndată măsurile necesare pentru a reda forului legislativ local solemnitatea pe care astfel de instituție o presupune.

Dincolo de orice regrete, care ar trebui să vină mai întâi de la autorul postării, constatăm că acest consilier local nu este la prima reușită de a jigni flagrant persoanele din jurul său, cetățenii din Câmpia Turzii și nu numai, pentru care dovedește că are un profund dispreț.

Menționăm cu toată responsabilitatea că PNL Câmpia Turzii nu a contribuit în niciun fel la fabricarea  vreunui element dintre cele care compun mesajul degradant pe care domnul consilier local PSD, Isac Tudorache Ionel, le-a copiat sau distribuit, ori postat pe contul său personal de Facebook.

 

Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh