25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Trei membri cu state vechi ca membri și simpatizanți PSD de la Turda au decis să se alăture partidului Pro România, condus la Turda de fostul deputat Mircea Vicențiu Irimie.psd turda

Ioan Mureșan, Cristel Frînc și Mircea Piper îl consider pe actualul președinte PSD, Răzvan Ciortea, cel mai slab președinte PSD Turda de la Revoluția din 1989 încoace dar și un candidat total nepotrivit pentru funcția de primar. Acesta a venit în PSD din Partidul România Unită (P.R.U.), după ce, împreună cu președintele PRU Cluj, fostul senator PSD Alexandru Cordoș, au cunoscut doar eșecuri, la toate alegerile la care au participat. La PRU au dovedit că nu au forța și competențele necesare pentru a crește un partid, așa că, după plecarea actualului primar turdean, Cristian Matei, la PNL, au invadat PSD-ul aflat în degringoladă și văduvit de liderii care l-au dus la rezultatul electoral din 2016. Ciortea a fost numit președinte de către Comitetul Executiv Județean, condus de președintele interimar Gheorghe Șimon, deputat PSD de Baia Mare. Apoi și Alexandru Cordoș a fost numit în locul lui Șimon, președinte interimar al PSD Cluj, astfel că, cel puțin pe axa Cluj-Turda, în acest moment,  PSD este condus de cei obișnuiți să piardă cu... PRU.

Desigur că, apropiindu-se campania electorală, vom mai reveni cu informații despre cei implicați în procesul electoral.

Până atunci, iată cum și-au exprimat poziție cei plecați din PSD Turda pentru a se alătura partidului condus de Victor Ponta la centru și de Mircea Irimie la Turda:

„DEPARTAMENTUL DE LUPTATORI  A REVOLUȚIEI DIN DECEMBRIE 1989 PSD TURDA PRIN PREȘEDINTE DEPARTAMENT Frînc Cristel vicepreședinte Mureșan Ioan și fost secretar PSD Turda Piper Mircea, atrag atenția că în PSD Turda, este o nemulţumire uriaşă pentru modul de conducere şi pentru impunerea domnului Răzvan Ciortea ca Președinte PSD Turda, impunerea unor alţi oameni care sunt loiali doar grupului fostului partid PRU Turda, ca persoană, este, categoric, cel mai slab pregătit politic pentru a conduce PSD Turda din ultimii 28 de ani iar grupul său este un grup de oameni care nu fac altceva decât să încerce, să aplice nişte dispoziţii, nişte ordine de la centru care nu au nicio legătură cu realitatea și cu social democrația, motiv pentru care ne retragem din rânduriile PSD Turda și vom continua să promovăm social democrația într-un partid tot de centru stânga PRO ROMÂNIA filiala Turda condusă de președinte Mircea Irimie”, se arată în comunicatul de presă primit la redacție din partea demisionarilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh