26
Vi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În discursul său de la prezentarea candidaților Pro România, fostul deputat Mircea Irimie a adus critici membrilor actualului Consiliu local dar și contracandidaților săi, de la alte partide: „Noi ne dorim un oraș de nota 10 și venim cu propuneri clare. Am irimie candidati turdavăzut că sunt foarte mulți candidați și am văzut întrebările oamenilor simpli. „ - Bun, candidați, felicitări, sunteți un om deosebit! Ce proiecte aveți, ce propuneri?” nu a răspuns nimeni până acum, ce proiecte are ca și candidat, ce își dorește și, foarte important, ce a făcut până acum. Pentru că eu consideră că, să îți dorești să fii primar într-un municipiu, într-un oraș, într-o comună, trebuie să ai în spate un palmares, un portofoliu al unor realizări, al unor performanțe. Iar astăzi în Turda, cu toată modestia, și îmi cer iertare, eu nu mă duc în atacuri, nu jignesc, nu ofensez, dar, în afară de actualul primar și Mircea Irimie, pentru oraș, nu cred că a reușit dintre candidați cineva să implementeze proiecte, să aducă fonduri, să creeze dezvoltare”, arată Mircea Irimie, care și-a anunțat candidatur pentru funcția de primar al municipiului Turda.

„Constatăm astăzi că există candidați care ocupă funcții de ales public, dar care, de ani de zile, nu își prezintă o declarație de avere și de interese. Nu știu dacă au ceva de ascuns, dacă este o neglijență sau este pur și simplu o obrăznicie. Dar legea te obligă. Nu vin cu un raport de activitate. Eu X-ulescu, patru ani în consiliul local, vedeți acel proiect mi se datorează, am făcut acea propunere, acele fonduri mi se datorează, am făcut. Dar simpla prezență...”, afirmă, pe bună dreptate Mircea Irimie. Ajunge să arunci o privire în dreptul unora dintre cei 21 de consilieri locali, pe site-ul Primăriei Turda, pentru a vedea că așa este.

Irimie îi acuză pe unii consilieri locali din mandatul care ajunge la final luna viitoare că preocuparea lor a fost mai degrabă pentru interesele personale decât pentru a-și ține promisiunile din campania electorală din 2016, referindu-se, mai ales la cei din PMP, ALDE și PRM: „Partidele să nu uite în următorii patru ani, pentru că, știm cu toții, s-a propus, s-a prezentat, s-a uitat! Fiecare și-a rezolvat un spațiu, un loc de muncă, familia, un contract, unul vinde, unul cumpără, și s-a uitat timp de patru ani. Dar Turda nu are nevoie de așa ceva. Turda are nevoie de oameni dedicați și devotați, consacrați”, afirmă Mircea Irimie.

Iar ca exemplul personal să îi întărească solicitarea către contracandidați de a arăta public ce au făcut pentru Turda, a făcut o trecere succintă prin activitatea desfășurată: „Activez din 1992 ca și privat, iar până acum, în 28 de ani de antreprenor, am dat peste 20 000 de salarii în Turda. Am construit și am clădit. Sunt edificii în Turda care există și astăzi, chiar dacă acolo își desfășoară activitatea alte entități private. Am construit cea mai mare fabrică de panificație din România. Am reușit să atrag fonduri ca viceprimar, am peste 100 de mii de semnături pe proiectele Turzii, am făcut nenumărate demersuri, am umblat la ministere și alte instituții pentru tot ce a avut Turda nevoie. Ca deputat, am avut 95 de propuneri legislative, aproximativ o treime au fost inițiate de mine și susținute de alți colegi. Eu, la rândul meu, am susținut alte inițiative, ale altor colegi. Din cele 5, 19 au devenit legi în România și azi produc efecte. Găsiți acest lucru pe site-ul Parlamentului României. 19 legi din România sunt inițiate sau susținute de Mircea Irimie. Eu am făcut Legea Dieteticienilor, Legea Fizioterapeuților, Legea Turda Oraș Martir. Deci pot să spun că am făcut legi care au fost semnate de cei doi președinți ai României. De aceea, cer, prin intermediul Mass Media, ca toți candidații să prezinte ce am  făcut, ce am atras, ce am dezvoltat, ce știu să fac! Pentru că, e clar, cuvintele suportă, le dezvoltăm, le legăm, sunt plăcute, ajung la urechi, ajung la suflet. Dar faptele trebuie să vorbească!”, a conchis Irimie, iar noi subscriem.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh