28
Joi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unii atacă, alții ripostează,  cu toții se luptă.  NOI CONSTRUIM!
Noi construim Armonie și Prietenie. Pentru un climat electoral civilizat.
PRO ROMÂNIA  transmite un mesaj tuturor partidelor și candidaților: 
Dragi prieteni, suntem contracandidați și competitori într-o competiție în care acum ne dăm examenul de maturitate politică.  Chiar dacă suntem în dezacord sau avem concepte diferite, noi suntem consensuali.  Cu toții dorim să contribuim la viitorul orașului nostru și al comunității.  Suntem prieteni, suntem vecini și suntem chiar rude unii. Dușmănia și răutatea nu își au locul într-o comunitate binecuvântată de Dumnezeu.
PRO ROMÂNIA TURDA propune un Consiliu Local al Elitelor și pe Mircea Vicențiu Irimie pentru funcția de Primar al Municipiului și invită toate formațiunile politice și pe toți candidații pentru fotoliul de Primar la un concurs de idei și de proiecte.
PRO ROMANIA prezintă propunerea ZECE PENTRU TURDA! Zece proiecte majore de dezvoltare și modernizare pentru un oraș de NOTA ZECE!
Dragi prieteni, noi nu suntem deținătorii adevărului absolut și a gândirii supreme,  dar punem mult suflet în tot ce facem și suntem deschiși la orice formă de colaborare benefică comunității noastre. Și, de aceea, vă invităm alături de noi în marele proiect pentru un ORAȘ DE NOTA ZECE.  Cu propuneri, cu idei, cu sugestii și cu completări pe care le credeți de cuviință.
Va dorim mult succes tuturor. Să fie bine!
Noi suntem PRO ROMÂNIA pentru că ținem cu ROMÂNIA și iubim TURDA!


Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh