20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi turdeni, am o datorie morală față de dumneavoastră, aceea a sincerității,  a devotamentului și a implicării într-un proiect care se numește TURDA - ORAȘ DE NOTA ZECE. Un oraș curat și sigur, un oraș modern și prosper. Un oraș strălucitor și mircea irimie primaratractiv. 

La Turda, foarte mulți dintre turdeni doresc o schimbare. Doresc ceva nou. Un alt spirit, o altă abordare și o altă viziune. Doresc dialog și respect.  Dragi turdeni eu vă propun SCHIMBAREA. Turda următorilor 4 ani trebuie să devină punct de referință economică, turistică, balneară și socială prin implicarea directa a turdeanului alături de Primar și administrația locală. O administrație competentă, cu activitate transparentă și onestă va aprecia la justa valoare cetățeanul,  îl va sprijini și îl va convinge că, fără conlucrare și consens, visele nu au nicio șansă reală. 

Și știm deja cu toții ca timpul nu ne mai permite doar să visăm. 

Eu vă propun schimbarea ,vă dau soluțiile pentru împlinirea schimbării și vă stau la dispoziție  alături de echipa de specialiști care mă susține.  Vă propun un Consiliu Local al Elitelor.  Vă propun 10 proiecte majore pentru modernizarea și dezvoltarea orașului nostru. 

Numesc titulatura de Primar ca profesie de credință față de orașul meu, față de comunitatea unde m-am născut și am crescut și unde s-au născut și au crescut copiii mei. 

Turdenii mei, credeți în dreptul dumneavoastră de a trăi într-un oraș curat, sigur și prosper! Într-un oraș european! Credeți în schimbare! 

Dragi prieteni doresc să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de mine într-unul dintre cele mai importante momente ale carierei mele. A fost o imensa cinste și onoare pentru mine și vă promit cu mâna pe suflet că am să rămân întotdeauna un om la dispoziția dumneavoastră.  Un om corect, devotat si  muncitor în slujba comunității. 

 

Cu respect și prietenie, 

al dumneavoastră Mircea Vicențiu  Irimie !

 

Eu sunt PRO ROMÂNIA  pentru că țin cu ROMÂNIA și iubesc Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh